Nieuwe visualisaties in Airship-reizen bieden baanbrekende eenvoud voor perfecte cross-channel klantervaringen

Nieuwe mogelijkheden verenigen alle aspecten van het creëren, beheren en optimaliseren van reizen, waardoor marketeers snel en gemakkelijk succes kunnen behalen met cross-channel klantbetrokkenheid

Download

Loading media player...

Marketers can zoom from evaluating high-level views of performance and journey relationships, to optimizing messages and connecting new journeys in a single, unified visual interface.

PORTLAND, Ore.--()--Vandaag heeft klantbetrokkenheidsbedrijf Airship nieuwe Airship Journeys-visualisaties onthuld die het beheren van actuele cross-channel klantervaringen drastisch eenvoudiger en effectiever maken voor marketeers. Nu kunnen marketeers voor het eerst snel inzoomen op slecht presterende campagnes met hoogwaardige weergaven van prestaties en reisrelaties en – met een paar klikken – berichten aanpassen om de prestaties te verbeteren of reizen verbinden om andere marketingdoelen te bereiken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Danielle Stickler
Mission North
+1 415-749-9124
airship@missionnorth.com

Corey Gault
Airship
+1 503-206-9164
corey@airship.com

Contacts

Danielle Stickler
Mission North
+1 415-749-9124
airship@missionnorth.com

Corey Gault
Airship
+1 503-206-9164
corey@airship.com