REPLY: Reply Code Challenge eindigt met meer dan 20.000 deelnemers uit 96 landen wereldwijd

TURIJN, Italië--()--De editie van 2020 van de Reply Code Challenge, de online competitie georganiseerd door Reply voor jonge talenten en technologieliefhebbers om de cultuur van codering en digitale innovatie op het gebied van creativiteit, cyberbeveiliging en financiën te bevorderen, is net afgelopen.

Dit jaar daagden meer dan 20.000 deelnemers uit 96 landen over de hele wereld elkaar vier uur lang gelijktijdig uit om de problemen van de Code Masters van Reply op te lossen.

De competitie behaalde een zeer hoge opkomst en recordresultaten: 1255 teams voor de tienereditie en 2862 teams voor de standaardeditie, met meer dan 21.000 ingediende oplossingen, gebaseerd op verschillende programmeertalen, waaronder C, C++, Java en Python.

De overwinning, die in de allerlaatste minuten van de competitie werd behaald, ging naar het Amerikaanse team USACO in de tienercategorie en naar het Poolse team Errecto in de standaardcategorie. Beide teams - bestaande uit programmeurs die al winnaars zijn van enkele van de meest prestigieuze internationale uitdagingen op het gebied van codering en wiskundige olympische spelen - ontwikkelden de meest geoptimaliseerde oplossingen voor de gestelde vragen.

Onder de finalisten op het podium in de tienercategorie waren het Mex Foundation- en het Gom-team uit Rusland en Korea, respectievelijk 2e en 3e plaats. Voor de standaardcategorie ging de 2e plaats op het podium naar het Russische team Hashcode Fans en de 3e plaats naar het Japanse team *code.

Sinds de oprichting waren er bij de Code Challenges van Reply, onderdeel van de Reply Challenges-serie, meer dan 67.000 deelnemers uit meer dan 150 landen over de hele wereld betrokken.

°°°

Reply

Reply [MTA, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als een netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven definieert en ontwikkelt Reply zakelijke modellen die mogelijk worden gemaakt door de nieuwe modellen van big data, cloud computing, digitale media en het internet der dingen. Reply levert advies-, systeemintegratie- en digitale diensten aan organisaties in de sectoren telecom en media; industrie en dienstverlening; bankwezen en verzekeringen; en openbaar bestuur. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontacten:
Reply

Fabio Zappelli
f.zappelli@reply.com

Aaron Miani
a.miani@reply.com

Contacts

Mediacontacten:
Reply

Fabio Zappelli
f.zappelli@reply.com

Aaron Miani
a.miani@reply.com