Esri brengt middelen voor WHO-lidstaten in kaart

Geavanceerde geospatiale technologie aangeboden aan wereldwijde gemeenschappen tijdens COVID-19-crisis

REDLANDS, Californië--()--Esri, de wereldleider op het gebied van kaarten en locatie-informatie, heeft vandaag aangekondigd dat ze een COVID-19-responspakket zullen aanbieden voor ministeries van volksgezondheid en Global Outbreak Alert and Response Network (GOARN) -partners die het mogelijk maken dat deze organisaties toegang hebben tot Esri’s geospatiale platform en tools die kunnen worden gebruikt voor het rapporteren en analyseren van gevallen en sterfgevallen, volksgezondheid en responsactiviteiten op nationaal niveau, naast het beheren van testlocaties, gemeenschapsactiviteiten en impact, en nog veel meer op het lokale niveau.

“De bedoeling van ons partnerschap met de WHO is om technologie en capaciteitsopbouw te bieden aan alle nationale en lokale ministeries van Volksgezondheid. Het hebben van geïntegreerde georuimtelijke gegevens en analyses is belangrijk voor een alomvattend en dynamisch antwoord op de snel veranderende situatie met betrekking tot COVID-19. Dit geldt met name in landen met een laag inkomen, ”zegt Jack Dangermond, oprichter en president van Esri.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jo Ann Pruchniewski
Public Relations, Esri
Mobile: 301-693-2643

Contacts

Jo Ann Pruchniewski
Public Relations, Esri
Mobile: 301-693-2643