Kunstmatige intelligentie Startup lanceert branding automation service wereldwijd

ZeBrand kondigt de officiële wereldwijde lancering aan van haar A.I. brand identity automation-service voor startups en kleine bedrijven wereldwijd

Download

Loading media player...

NEW YORK--()--ZeBrand kondigt de lancering aan van haar webgebaseerde platform, zebranding.com, dat is ontworpen om het creëren van merkidentiteit voor startups en kleine bedrijven over de hele wereld te automatiseren via hun eigen algoritme op basis van kunstmatige intelligentie.

Het bedrijf lost een cruciaal pijnpunt op voor bedrijven door startups een nieuwe manier te bieden om in recordtijd complete branding toolkits, onboarding-pakketten en commerciële visuals te genereren, en ondersteunt bedrijfseigenaren en startende oprichters met een beperkt budget om een brandingbureau in te huren wat gemakkelijk tussen de $ 5.000 en $ 200.000 kan kosten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mayo Jinnai
info@zebranding.com

Contacts

Mayo Jinnai
info@zebranding.com