„GetSwift“ patariamosios tarybos pirmininkais paskirti buvęs gubernatorius ir kandidatas į prezidentus Howardas Deanas ir atsargos generolas Markas Bowmanas

NEW YORK--()--„GetSwift Limited“ (ASX:GSW) (toliau – „GetSwift“ arba „Bendrovė“), pirmaujanti programinės įrangos kaip paslaugos (SaaS) logistikos technologijų tiekėja, paskelbė apie naujos patariamosios tarybos sudarymą ir buvusio Vermonto gubernatoriaus Howardo Deano bei atsargos generolo Marko Bowmano paskyrimą jos pirmininkais.

Naujoji patariamoji taryba, kuri aktyviai padės vadovybei nustatyti ir vystyti naujas viešojo ir privačiojo sektoriaus verslo vertikales, sudaryta bendrovei užsitikrinus stambią investiciją, kurios bendra vertė – iki 45 mln. JAV dolerių, iš vienos privačios alternatyvių investicijų grupės, įsikūrusios Jungtinėse Valstijose.

„Mums be galo pasisekė, kad suradome tokius įspūdingus lyderius, kurie pasidalys su mūsų komanda savo pasauline patirtimi ir „can-do“ požiūriu, – sakė generalinis direktorius Bane‘as Hunteris. – Gubernatorius Deanas yra plačiai žinomas kaip minties lyderis, koalicijų formuotojas ir problemų sprendėjas aukščiausiuose valdžios ir verslo lygmenyse. Generolas Bowmanas sukūrė savo karjerą vadovaudamas kariuomenės iniciatyvoms dėl skaitmeninės transformacijos ir pasiekė Generalinį štabą. Mes tikimės jų idėjų ir vizijų padedant klientams plėsti savo verslą naudojantis puikiomis pristatymo valdymo ir skaitmeninės logistikos sistemomis.“

Deanas yra žymus buvęs gubernatorius ir kandidatas į prezidentus, žinomas dėl savo abiejų partijų demokratijos stiprinimo iniciatyvų visame pasaulyje. M. Bowmanas yra apdovanotas kariuomenės generolas, kurio karjera orientuota į skaitmeninių technologijų pažangą valdymo, kontrolės, ryšių ir kompiuterių srityse, įskaitant kibernetinės erdvės, kaip pasaulio ekonomikos ir pasaulinio saugumo svarbėjančio elemento atsiradimą.

Deanas yra buvęs Demokratų nacionalinio komiteto pirmininkas, kandidatas į prezidentus, šešias kadencijas dirbęs gubernatorius ir gydytojas, o šiuo metu jis dirba nepriklausomu konsultantu, kurio veikla susijusi su politika, sveikatos priežiūra, ankstyvosios vaikystės plėtra, alternatyvia energetika ir paprastų žmonių politikos plėtra visame pasaulyje. Jis yra dažnas CNN ir MSNBC komentatorius eteryje ir yra pasaulinės advokatų kontoros „Dentons“, veikiančios šešiuose žemynuose, strateginis konsultantas. H. Deanas taip pat yra „Democracy for America“ įkūrėjas ir Nacionalinio demokratinio instituto – nepartinės, ne pelno institucijos, remiančios demokratiją tautose visame pasaulyje, – valdybos narys.

„GetSwift“ patenkina vieną iš universalių bet kokio dydžio organizacijos visame pasaulyje poreikių: stebi prekių ir paslaugų pristatymą ir perduoda svarbiausią informaciją tiems, kuriems jos reikia, – sakė H. Deanas. – Nekantrauju kartu su generolu Bowmanu patarinėti Bane‘ui ir jo lyderių komandai, jiems ir toliau vedant „GetSwift“ šioje įdomioje kelionėje.“

Deanas turi daug patirties Pietryčių Europoje, įskaitant Ukrainą, Moldovą ir Balkanus, ir atsineša daug žinių apie Irako ir Irano reikalus, be to, praleido tam tikrą laiką Kinijoje ir Mianmare. Jis aktyviai kovojo su prekyba žmonėmis Azijoje ir JAV. Jis dažnai skaito paskaitas Europoje ir šiuo metu dėsto Amerikos užsienio politikos kursą Jacksono institute Jeilio universitete.

Tiek demokratų, tiek respublikonų gerbiamas gubernatorius Deanas eidamas Vermonto gubernatoriaus pareigas buvo Nacionalinės guberantorių asociacijos, Demokratų gubernatorių asociacijos ir Naujosios Anglijos gubernatorių konferencijos pirmininkas. 2003 metais jis paliko postą Vermonte, norėdamas kandidatuoti į prezidentus; tada jis įgyvendino novatoriškas lėšų rinkimo strategijas, įskaitant interneto panaudojimą. H. Deanas 1971 metais gavo Jeilio universiteto politologijos bakalauro diplomą, o medicinos laipsnį įgijo Alberto Einsteino medicinos koledže Niujorke 1978 metais.

Pasinaudodamas nepaprastais vadovavimo ir komandos formavimo įgūdžiais, generolas leitenantas Bowmanas atsisakė paprasčiausiai išlaikyti esamą padėtį. Vietoj to, jis ėmėsi naujų technologijų diegimo ir paskatino teigiamus pokyčius per beveik 38 metus trukusią karjerą kariuomenėje, o kulminacija tapo svarbios pareigos, įskaitant vyriausiojo informacijos pareigūno (CIO/J6) pareigas JAV Centrinėje vadovybėje, Architektūros, operacijų, tinklų ir kosmoso departamento direktoriaus postą Kariuomenės departamente ir galiausiai CIO/J6 pareigas Generaliniame štabe. Šiose pareigose jis buvo varomoji jėga dirbant su plonais/nuliniais klientais (Thin/Zero Client), įstaigos elektroniniu paštu, patikimais saugiais mobiliaisiais VoIP telefonais, „Push-To-Talk“ palydovinio ryšio telefonais ir daugeliu kitų projektų. M. Bowmano pastangos padėjo sutaupyti milijonus dolerių ir padidinti saugumą, tuo pačiu vartotojui suteikiant geresnes paslaugas ir didesnes galimybes.

„Logistikos ir įgalinančios programinės įrangos suartėjimas atneša tiek iššūkių, tiek galimybių vyriausybėms ir įmonėms visame pasaulyje, – teigė generolas Bowmanas. – Nekantrauju atsinešti į „GetSwift“ savo asmenines perspektyvas ir patirtį, taip pat paramą vadovų komandai šiuo jaudinančiu metu.“

Po pasitraukimo iš kariuomenės generolas Bowmanas dirba keliose valdybose ir yra konsultantas. Valdybose jis padeda įmonėms vystytis, siekti tikslų ir juos viršyti. M. Bowmanas taip pat tarnauja JAV kariuomenei kaip aukštos kvalifikacijos ekspertas – vyresnysis mentorius (HQE-SM), kuris koncentruojasi į ryšius ir kibernetinę erdvę. Galiausiai, jis yra patyręs pranešėjas, dažnai kalbantis lyderystės, IT inovacijų, IT saugumo ir kibernetinės erdvės temomis.

Generolas Bowmanas baigė istorijos bakalauro studijas Norvičo universitete Vermonte, kur gavo karinį laipsnį. Jis taip pat įgijo viešojo administravimo magistro laipsnį Šipensbergo universitete Pensilvanijoje.

Šį pranešimą patvirtino ir leidimą paskelbti davė „GetSwift“ direktorių taryba.

Apie „GetSwift Limited“

Technologijos pasaulinio pristatymo logistikos optimizavimui

„GetSwift“ yra pasaulinė pristatymo valdymo automatizavimo lyderė. Nuo įmonės iki vietinio lygio, daugybės pramonės šakų verslai visame pasaulyje priklauso nuo mūsų platformos „SaaS“, kad užtikrintų matomumą, atskaitomybę, efektyvumą ir sutaupytų lėšų savo tiekimo grandinėje ir „paskutinės mylios“ operacijose. „GetSwift“, kurios būstinė yra Niujorke, įtraukta į prekybos sąrašą Australijos vertybinių popierių biržoje (ASX:GSW). Norėdami gauti daugiau informacijos, apsilankykite GetSwift.co.

„GetSwift“ yra auganti įmonė, kuri susiduria su įvairiomis rizikomis. Bendrovė kol kas nėra pelninga ir negali būti užtikrinta, kad pasieks pelningumą. Bendrovės verslas ir įvairūs investavimo aspektai išsamiau aptariami bendrovės pateiktose paraiškose Australijos vertybinių popierių biržai (ASX). Investuotojai raginami peržiūrėti išsamesnę informaciją, pateiktą šiose paraiškose.

Šio pranešimo tekstas pirminio šaltinio kalba yra oficiali ir patikima versija. Vertimai teikiami tik patogumui ir turėtų būti gretinami su tekstu originalo kalba, kuris yra vienintelė juridinę galią turinti teksto versija.

Media enquiries: James Richardson, Public Affairs Advisor
james.richardson@dentons.com +1 202-408-9160