GetSwift par konsultatīvās padomes līdzpriekšsēdētājiem ieceļ bijušo gubernatoru un prezidenta amata kandidātu Hovardu Dīnu un atvaļināto ģenerāli Marku Boumenu

NEW YORK--()--Vadošais SaaS (programmatūra kā pakalpojums) loģistikas tehnoloģiju sniedzējs GetSwift Limited paziņojis, ka izveido jaunu konsultatīvo padomi un par tās līdzpriekšsēdētājiem ieceļ bijušo Vermontas gubernatoru Hovardu Dīnu un atvaļināto ģenerāli Marku Boumenu.

Jaunā konsultatīvā padome, kas palīdzēs uzņēmuma vadībai noteikt un attīstīt jaunas sabiedriskā un privātā sektora biznesa iespējas, izveidota laikā, kad uzņēmums no ASV bāzētas privātas alternatīvo investīciju grupas nodrošinājis ievērojamu kapitāla mehānismu, kura apmērs veido līdz 45 miljoniem ASV dolāru.

"Mums ir ārkārtīgi palaimējies atrast tik iespaidīgus līderus, lai viņi dalītos savā globālajā pieredzē un pozitīvajā pieejā ar mūsu komandu," norāda uzņēmuma vadītājs Beins Hanters. "Gubernators Dīns ir plaši pazīstams kā ideju līderis, koalīcijas veidotājs un problēmu risinātājs valdības un biznesa augstākajos līmeņos. Ģenerālis Boumens veidojis savu karjeru, vadot bruņoto spēku iniciatīvas digitālā transformācijā līdz pat štābu priekšniekiem. Mēs ar nepacietību gaidām viņu idejas un vīziju, mums palīdzot klientiem attīstīt savu biznesu ar pirmšķirīgu piegāžu pārvaldi un digitālām loģistikas sistēmām."

Gubernators Dīns ir izcils bijušais gubernators un prezidenta amata kandidāts, kurš visā pasaulē pazīstams ar savām divpartiju demokrātijas veidošanas iniciatīvām. Ģenerālis Boumens ir apbalvots bruņoto spēku ģenerālis ar karjeru, kas koncentrējusies uz digitālās tehnoloģijas sasniegumiem vadības, kontroles, komunikāciju un datortehnikas jomās, tostarp saistībā ar kibertelpu kā aizvien pieaugošu globālās ekonomikas un drošības elementu.

Gubernators Dīns ir bijušais Demokrātu nacionālās komitejas priekšsēdētājs, prezidenta amata kandidāts, bijis gubernators sešus valdīšanas termiņus un ārsts, un šobrīd viņš strādā kā neatkarīgs konsultants, koncentrējoties uz politiku, veselības aprūpi, attīstību agrīnā bērnībā, alternatīvo enerģiju un tautas intereses realizējošas politikas izvēršanu visā pasaulē. Viņš bieži sniedz savus komentārus CNN un MSNBC tiešajās pārraidēs un ir stratēģisks konsultants globālai juristu firmai Dentos, kas darbojas sešos kontinentos. Gubernators Dīns ir arī komitejas Democracy for America dibinātājs un valdes loceklis Nacionālajā Demokrātijas institūtā, kas ir bezpartejiska bezpeļņas institūcija, kas atbalsta demokrātiju valstīs visā pasaulē.

"GetSwift apmierina visu izmēru organizāciju universālās vajadzības visā pasaulē, izsekojot preču un pakalpojumu piegādes un komunicējot vitālu informāciju tiem, kam tā nepieciešama," saka gubernators Dīns. "Es esmu sajūsmināts kopā ar ģenerāli Boumenu sniegt konsultācijas Beinam un viņa vadības komandai, viņiem turpinot vadīt GetSwift šajā aizraujošajā ceļojumā."

Gubernatoram Dīnam ir plaša pieredze Dienvidaustrumeiropā, tostarp Ukrainā, Moldovā un Balkānu valstīs, kā arī viņam ir plašas zināšanas ar Irāku un Irānu saistītos jautājumos, un viņš pavadījis laiku Ķīnā un Mjanmā. Viņš aktīvi iesaistījies cilvēku tirdzniecības apkarošanā Āzijā un ASV. Viņš bieži uzstājas ar lekcijām Eiropā, un šobrīd Jēlas universitātes Džeksonas institūtā pasniedz mācību kursu par Amerikas ārpolitikas politoloģiju.

Gubernators Dīns, kas ieguvis cieņu abos politiskajos spārnos, bijis Nacionālās Gubernatoru asociācijas, Demokrātu Gubernatoru asociācijas un Jaunanglijas Gubernatoru konferences priekšsēdētājs laikā, kad viņš bija Vermontas gubernators. Viņš atkāpās no Vermontas gubernatora amata, lai 2003. gadā kandidētu uz prezidenta amatu, un savā kampaņā viņš īstenoja novatoriskas līdzekļu piesaistes stratēģijas, tostarp izmantojot internetu. Gubernators Dīns Jēlas universitāti absolvēja 1971. gadā ar bakalaura grādu politiskajā zinātnē, bet 1978. gadā Alberta Einšteina Medicīnas Koledžā Ņujorkā viņš ieguva grādu medicīnā.

Izmantojot unikālu līderības un komandas veidošanas prasmes, ģenerālleitnants Boumens atteicās vienkārši pārvaldīt status quo. Tā vietā viņš savas gandrīz 38 gadus ilgās armijas karjeras laikā ieviesa jaunas tehnoloģijas un veicināja pozitīvas izmaiņas, viņam šajā laikā ieņemot dažādus amatus. Šajos amatos viņš bija kā dzinējspēks, lai attīstītu vienkāršotus/nulles klientus, armijas e-pastu, uzticamus un drošus VoIP mobilos telefonus, tiešrunas satelīttelefonus, efektīvu ierīču pārvaldību un daudz ko citu. Boumena pūliņi palīdzēja ietaupīt miljoniem dolāru un palielināt drošību, vienlaikus nodrošinot labākus pakalpojumus un uzlabotas iespējas lietotājiem.

"Loģistikas un programmatūru saplūšana valdībām un uzņēmumiem visā pasaulē rada gan sarežģījumus, gan iespējas," uzskata ģenerālis Boumens. "Es ar nepacietību gaidu savas personīgās perspektīvas un pieredzes sniegšanu GetSwift, kā arī sava atbalsta nodrošināšanu vadības komandai šajā sarežģītajā laikā."

Kopš atvaļināšanās no bruņotajiem spēkiem ģenerālis Boumens ieņem amatus vairākās valdēs un strādā par konsultantu. Valdēs viņš palīdz uzņēmumiem attīstīt, realizēt un pārsniegt to mērķus. Ģenerālis Boumens arī strādā bruņotajos spēkos kā augsti kvalificēts eksperts, kurš koncentrējas uz komunikāciju un kibertelpu. Visbeidzot, viņš ir prasmīgs orators, kurš bieži uzstājas par līderības, IT inovāciju, IT drošības un kibertelpas tēmām.

Ģenerālim Boumenam ir Norvičas universitātes bakalaura grāds vēsturē. Viņš arī Šipensburgas Universitātē ieguvis maģistra grādu valsts pārvaldes jomā.

Šo paziņojumu apstiprinājusi un pilnvarojusi publiskošanai GetSwift direktoru padome.

Pat GetSwift Limited

Tehnoloģijas globālās piegādes loģistikas optimizēšanai

GetSwift ir pasaules līderis piegāžu pārvaldes automatizēšanā. Uzņēmumi vairākos desmitos nozaru visā pasaulē paļaujas uz SaaS platformu, lai savam piegāžu tīklam un "pēdējās jūdzes" operācijām nodrošinātu redzamību, atbildību, efektivitāti un ietaupījumus. GetSwift galvenā pārvaldes ēka atrodas Ņujorkā un uzņēmuma akcijas kotētas Austrālijas fondu tirgū. Lai iegūtu papildu informāciju, lūdzu, apmeklējiet GetSwift.co.

GetSwift ir strauji augošs uzņēmums, un tas ir pakļauts dažādiem riskiem. Uzņēmums vēl ne reizi nav strādājis ar peļņu, un nav garantiju, ka tas sasniegs rentabilitāti. Uzņēmuma darbība un dažādie investīciju apsvērumi detalizēti izklāstīti Austrālijas akciju biržā iesniegtajos paziņojumos. Investori tiek aicināti iepazīties ar šajos paziņojumos ietverto informāciju.

Šī paziņojuma versija oriģinālvalodā ir paziņojuma vienīgā oficiālā un autoritatīvā versija. Tulkojumi ir domāti, lai radītu papildu ērtības, un ir jāsalīdzina ar oriģinālo tekstu, kam vienīgajam ir juridisks spēks.

Media enquiries: James Richardson, Public Affairs Advisor
james.richardson@dentons.com +1 202-408-9160