GetSwifti nõuandekomiteed asuvad juhtima endine kuberner ja presidendikandidaat Howard Dean ja erukindlar Mark Bowman

NEW YORK--()--GetSwift Limited (ASX: GSW) (‘GetSwift’ või “Ettevõte”), juhtiv SaaS logistikatehnoloogia pakkuja, teatas uue nõuandekomitee loomisest, mille kaasesimeesteks määrati Vermonti kuberner Howard Deani ja erukindral Mark Bowman.

Uus nõuandev kogu, mis toetab ettevõtte juhatust uute vertikaalselt seotud era- ja avaliku sektori äride leidmisel, loodi ajal kui ettevõte on endale kindlustanud USA erainvesteerimisgrupilt alternatiivse omakapitali rahastamisvahendi, mis küündib 45 miljoni USA dollarini.

“Me oleme äärmiselt õnnistatud, et oleme leidnud sellised muljetavaldavad juhid jagama oma globaalset kogemust ja hakkaja suhtumist meie meeskonnaga,” ütles tegevjuht Bane Hunter. “Kuberner Dean on laialdaselt tuntud mõttelise juhina, koalitsioonide loojana ja probleemide lahendajaga nii kõrgel valitsuses kui äris. Kindral Bowman ehitas üles oma karjääri sõjaväe digitaalsete transformatsioonide initsiatiivides, millega jõudis staabiülemate ühendkomitee personali. Me ootame nende ideid ja visiooni ning aitame oma klientidel kasvatada nende äri parima tarnejuhtimise ja digitaalse logistikasüsteemiga.”

Kuberner Dean on väljapaistev endine kuberner ja presidendikandidaat, kes on tuntud oma kaheparteisüsteemis mõlemat poolt toetavate demokraatia-ehitamise initsiatiividega üle maailma. Kindral Bowman on autasustatud sõjaväekindral, kelle karjäär keskendus digitehnoloogiate arendamisele juhtimises, kommunikatsioonis ja arvutites, sealhulgas küberteenuste olulises tõusus maailmamajanduse osana ja globaalses julgeolekus.

Kuberner Dean on endine Demokraatliku Partei rahvuskomitee (DNC) eesistuja, presidendikandidaat, kuue ametiajaga kuberner ning arst ning töötab hetkel iseseisva konsultandina, keskendudes poliitikaloomele, tervishoiule, varajasele lapsepõlve arengule, alternatiivenergiale ja rohujuuretasandi poliitika laiendamisele maailmas. Ta on sage kommentaator CNN ja MSNBC telekanalitel ning kuuel kontinendil tegutseva globaalse õigusbüroo Dentons strateegiline konsultant. Kuberner Dean on ka Democracy for America asutaja ning ülemaailmselt demokraatiat toetava parteideülese mittetulunudsühingu National Democratic Institute juhatuse liige.

“GetSwift tegeleb ühe igas suuruses organisatsioonide universaalse vajadusega üle maailma: kauba ja teenuste tarne jälgimisega ja elutähtsa informatsiooni kommunineerimisega nendele, kes seda vajavad,” ütles kuberner Dean. “Ma olen elevil võimalusest ühineda kindral Bowmaniga Baneäi ja tema juhtimistiimi nõustamisel, sel ajal kui nad jätkavad GetSwifti juhtimist sel põneval teekonnal.”

Kuberner Deanil on lai kogemus Kagu-Euroopas, sealhulgas Ukrainas, Moldovas ja Balkanil, ning ka laialdased teadmised Iraagist ja Iraanist, ühtlasi on ta veetnud aega Hiinas ja Mynamaris. Ta on olnud aktiivne Aasia ja USA inimkaubanduse vastases võitluses. Ta peab sageli Europas loenguid ning õpetab hetkel Yale’i Ülikoolis Jacksoni Instituudis kursust Ameerika väliskaubanduse poliitika teemal.

Mõlemal poliitilisel poolel austatud kuberner Dean oli rahvusliku kuberneride asssotsiatsiooni, demokraatlike kuberneride assotsiatsioni ja New Englandi kuberneride knverentsi esimees. Ta oli ametis Vermonti kubernerina, kust ta lahkus 2003. aastal, kui kandideeris presidendiks. Kubernerina kutsus ta ellu innovatiivseid korjandusstrateegiaid, sealhulgas kasutades internetti. Kuberner Dean lõpetas 1971. aastal Yale’i Ülikooli bakalaureusekraadiga politoloogias ning 1978. aastal sai ta meditsiinikraadi New Yotki Albert Einsterin College of Medicine’ist.

Erakordset juhtimisoskust kasutades on kindralleitnant Bowman keeldunud vaid status quo juhtimisest. Selle asemel on ta püsinud uute tehnoloogiate tutvustamise eesotsas ning juhtinud positiivseid muutusi läbi oma 38-aastase sõjav äekarjääri, mis kulmineerus oluliste positsioonidega, sealhulgas CIO/J6, USCENTCOM, Director of Architecture Networks Operations and Space, Department of the Army, ja viimaks CIO/J6, staabiülemate ühendkomitees.Ta oli nendes positsioonides juhtiv jõud üleminekus mitmetele tehnoloogiatele nagu Thin/Zero Client, ühiesle Enterprise Email süsteemile üleminek, IP-telefonidele üleminek, Push-to-Talk satelliittelefomnid ja paljudele teistele. Bowmani pingutused säästsid miljoneid ning suurendasid julgeolukut, pakkudes paremat teenust ning rohkem võimalusi kasutajale.

“Logistika ja tarkvara ühildumine toob üle maailma valitsustele ja äridele nii väljakutseid kui võimalusi,” ütles kindral Bowman. “Ma ootan võimalust tuua oma isiklik perspektiiv ja kogemus ning ka oma toetus ettevõtte juhtkonnale sel põneval ajal GetSwifti.”

Peale sõjaväest erru minekut on kindral Bowman olnud mitmes juhatuses ning olnud konsulatant. Juhatustes aitab ta ettevõtetel jõuda oma eesmärkideni, neid arendada ja ületada. Kindral Bowman teenib ka USA sõjaväge kõrgelkvalifitseeritud eksperdina - kommunikatsioonile ja kübervaldkonnale keskendunud vanemmentorina (HQE-SM). Viimaks on ta ka palju saavutanud esineja, kes peab sageli kõnesid juhtimise, IT-innovatsiooni, IT-turvalisuse ja küberteemadel.

Kindral Bowmanil on Norwichi Ülikoolist bakalaureusekraad ajaloos. Ta omab ka magistrikraadi avalikus juhtimises Shippensburgi Ülikoolist.

Selle teadaande kiitis avaldamiseks heaks GetSwifti nõukogu.

GetSwift Limitedist

Tehnoloogia ülemaailmse tarnelogistika optimeerimiseks

GetSwift on ülemaailme liider tarnete haldamise automatiseerimises. Suurettevõtetest kuni väikeste kohalike firmadeni. Üle tosina tööstusharu üle maailma sõltuvad meie SaaS platvormist toomaks nähtavust, vastutust, efektiivsust ja sääste oma tarneahelasse ning viimase miili operatsioonidesse. GetSwifti peakontor asub New York Citys ning ettevõte on noteeritud Austraalia börsil (ASX:GSW). Edasi lugemiseks külastage GetSwift.co

GetSwift on kasvav ettevõte ning seotud mitmete riskidega. Ettevõte ei ole veel kasumlik ning ei saa garanteerida, et see jõuab kasumisse. Ettevõtte äri ning investeerimiskaalutlusi lahatakse detailselt Ettevõtte dokumentides Austraalia börsil (Australian Securities Exchange; ASX). Investoritel on soovitatav tutvuda kogu dokumentides esitatud informatsiooniga.

Selle teadaande originaaltekst on ametlik ja kaitstud autoriõigusega. Tõlge on tehtud vaid mugavusotstarbel. Teksti kasutamisel tuleb viidata originaaltekstile, kuna vaid see on õiguslikult kehtiv.

Meediakontakt: James Richardson, avalike suhete nõunik
james.richardson@dentons.com +1 202-408-9160