ExThera’s Affinity-bloedfilter wordt gebruikt om COVID-19-patiënten te behandelen

MARTINEZ, Californië--()--Behandeling van COVID-19 met ExThera’s Seraph®100 Microbind® Affinity Blood Filter (Seraph 100) is begonnen in ziekenhuizen in Duitsland en Italië. Seraph 100-behandelingen met COVID-19 zullen naar verwachting binnenkort ook in Frankrijk en de VS van start gaan.

Seraph 100 is het enige ‘hemoperfusieapparaat’ dat is goedgekeurd voor de vermindering van ziekteverwekkers in het bloed. In recente klinische gevallen in de EU traden een verbeterde longfunctie en een snelle afname van resistente bacteriële pathogenen op bij behandeling met Seraph 100. Stabilisatie van de bloeddruk is ook waargenomen, ook tijdens behandeling met COVID-19. Een ander potentieel voordeel van de Seraph 100-behandeling van COVID-19 is vermindering van door bloed overgedragen virussen / RNA en de gelijktijdige behandeling van bacteriële en schimmel ‘secundaire infecties’.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Galit Gelman & Mandy Van Haaren
Media@extheramedical.com

Contacts

Galit Gelman & Mandy Van Haaren
Media@extheramedical.com