Veeva Data Cloud biedt nieuwe aanpak voor patiënt- en voorschrijfgegevens

Veeva zal tegen het einde van het jaar innovatie, openheid en keuze op de Amerikaanse markt brengen, en andere landen zullen volgen

BARCELONA, Spanje--()--Veeva Systems (NYSE: VEEV) heeft vandaag Veeva Data Cloud aangekondigd om de industrie te ondersteunen door meer innovatie en keuze op de datamarkt te brengen. Veeva Data Cloud zal longitudinale gegevensaanbiedingen voor patiënten en voorschrijvers omvatten die retail- en gespecialiseerde distributiekanalen zullen omvatten, in eerste instantie toegesneden op commerciële gebruikssituaties zoals lanceringsplanning, patiëntensegmentatie, commerciële analyse, AI, territoriumontwerp, targeting en incentivevergoeding.

Asaf Evenhaim, CEO van Crossix, leidt de ontwikkeling van Veeva Data Cloud. Veeva Data Cloud wordt mogelijk gemaakt door het Crossix Data Platform, een technologieplatform van wereldklasse dat is gebouwd voor de ontwikkeling en levering van grootschalige patiëntgegevens en analyses. Het Crossix-gegevensplatform combineert technologie, privacyveilige processen en voortdurend groeiende gezondheidsgegevenssets. Veeva Data Cloud heeft dezelfde open en klantvriendelijke gebruiksovereenkomsten die vandaag de dag bestaan ​​met andere Veeva-gegevensoplossingen zoals Veeva OpenData.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Roger Villareal
Veeva Systems
925-264-8885
roger.villareal@veeva.com

Kiran May
Veeva Systems
+44-796-643-2912
kiran.may@veeva.com

Contacts

Roger Villareal
Veeva Systems
925-264-8885
roger.villareal@veeva.com

Kiran May
Veeva Systems
+44-796-643-2912
kiran.may@veeva.com