PTC biedt een gratis online oplossing om STEM-leren op afstand mogelijk te maken

Studenten kunnen hun STEM-onderwijs online voortzetten temidden van de sluiting van COVID-19-scholen

PTC is offering its Onshape software free of charge to high school and college students around the world amid school closures caused by the COVID-19 crisis. (Photo: Business Wire)

BOSTON--()--PTC (NASDAQ: PTC) biedt zijn Onshape®-product development software kosteloos aan middelbare scholieren en studenten over de hele wereld te midden van schoolsluitingen veroorzaakt door de COVID-19-crisis.

Veel leraren en ouders wenden zich tegenwoordig tot leren op afstand in een poging om de academische verstoring te verminderen, vooral in vakgebieden zoals science, technology, engineering, en math (STEM). Met het nieuwe aanbod van PTC hebben docenten en studenten via internet toegang tot deze computer-aided design (CAD) Software-as-a-Service (SaaS) -technologie om samen te werken aan ontwerp- en andere technische projecten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
PTC
Corporate Communications
Jack McAvoy
jmcavoy@ptc.com

Contacts

Media
PTC
Corporate Communications
Jack McAvoy
jmcavoy@ptc.com