SmileMate Virtual Consultation – Gratis tot 31 mei

DM VERSTERKT ZIJN VERPLICHTING AAN DENTAL PROFESSIONALS: ZORGEN VOOR GRATIS TOEGANG TOT ZIJN NIEUWE VEREENVOUDIGDE TELEDENTISTIEKE OPLOSSING, SMILEMATE VIRTUAL CONSULTATION

Photo: SmileMate by DentalMind

PARIJS--()--Dental Monitoring kondigde vorige week de lancering aan van een vereenvoudigde versie van SmileMate Virtual Consultation – de tele-tandheelkundige oplossing waarmee tandheelkundige professionals hun nieuwe patiëntvragen op afstand en op een HIPAA-conforme manier kunnen beoordelen.

Gezien de omvang van de pandemie en de toenemende inperkingsmaatregelen die door regeringen wereldwijd worden genomen, is tele-tandheelkunde zoals SmileMate Virtual Consultation een oplossing gebleken om patiënten op afstand te helpen beoordelen in deze ongekende tijden – het initiëren van een eerste consult vanuit huis en het voorkomen van de verspreiding van COVID-19.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press Contact: Charlotte Garzino: c.garzino@dental-monitoring.com

Contacts

Press Contact: Charlotte Garzino: c.garzino@dental-monitoring.com