The Lancet publiceert artikelen uit twee studies van Takeda’s kandidaat voor het vaccin tegen dengue

Resultaten gepubliceerd het eerste document van 18 maanden durende analyse van lopende pivotale fase 3-studie waren over het algemeen consistent met de algehele werkzaamheids- en veiligheidsgegevens gerapporteerd in eerder gepubliceerde 12 maanden analyse.

De cruciale fase 3-studie voldeed aan alle secundaire eindpunten waarvoor er voldoende denguegevallen waren.

In het tweede document beschreven de laatste resultaten van 48 maanden van een fase 2-studie de veiligheid op lange termijn en toonden ze de duurzaamheid van de immuunreacties op Takeda’s kandidaat voor denguevaccins. De resultaten ondersteunen verder het schema van twee doses dat werd bestudeerd in het centrale fase 3-onderzoek.

CAMBRIDGE, Mass. & OSAKA, Japan--()--Takeda Pharmaceutical Company Limited (TSE: 4502 / NYSE: TAK) (“Takeda”) heeft vandaag aangekondigd dat The Lancet twee artikelen heeft gepubliceerd met betrekking tot Takeda’s kandidaat voor denguevaccins (TAK-003) rapporteert over de resultaten van de 18 maanden durende analyse van de lopende cruciale fase 3 Tetravalent Immunization against Dengue Efficacy Study (TIDES) en resultaten van de laatste 48 maanden durende analyse van de fase 2 DEN-204-trial. De analyses komen overeen met eerder gerapporteerde veiligheids-, immunogeniciteits- en werkzaamheidsgegevens voor TAK-003.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Japanese Media
Kazumi Kobayashi
kazumi.kobayashi@takeda.com
+81 (0) 3 3278 2095

Media outside Japan
Rachel Wiese
rachel.wiese@takeda.com
+1 617 444 1452

Contacts

Japanese Media
Kazumi Kobayashi
kazumi.kobayashi@takeda.com
+81 (0) 3 3278 2095

Media outside Japan
Rachel Wiese
rachel.wiese@takeda.com
+1 617 444 1452