Surgisphere brengt internationaal ‘Rapid COVID-19 Triage Tool’ uit

Access a rapid triage tool for front line healthcare professionals to optimize the delivery of timely and effective healthcare to COVID-19 patients. (Graphic: Business Wire)

CHICAGO--()--Nu ziekenhuizen zich voorbereiden op een golf van bevestigde gevallen van COVID-19, zal een meer uitgesproken focus worden gelegd op het juiste gebruik van zorgbronnen. Zonder planning en organisatie kan deze golf leiden tot vertragingen in de zorg en verspilde middelen, die beide patiënten pijn doen. In samenwerking met deskundigen op het gebied van de volksgezondheid heeft Surgisphere een COVID-19-triagetool ontwikkeld die helpt bij het geven van prioriteit aan zorg voor patiënten die dringend zorg nodig hebben (https://surgisphere.com/covid-19-triage-tool/).

Surgisphere maakte gebruik van haar realtime wereldwijde onderzoeksnetwerk om deze triage-tool te ontwikkelen. Met behulp van de # 1 gerangschikte machine learning-mogelijkheden identificeerde Surgisphere de klinische tekenen en symptomen die het meest voorspellend zijn voor slechte resultaten. Met behulp van de leeftijd van de patiënt, chronische medische aandoeningen zoals hart- en vaatziekten en diabetes, vitale functies en routinematige fysieke examenmanoeuvres, kunnen zorgverleners in de frontlinie een COVID-19-patiënt in minder dan een minuut triageren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sapan Desai
sapan.desai@surgisphere.com

Contacts

Sapan Desai
sapan.desai@surgisphere.com