Doxy.me verwijdert telegeneeskunde belemmeringen

Met Doxy.me kunnen zorgverleners binnen enkele minuten een gratis, veilige, GDPR- en PHIPA-compatibele telegeneeskunde-oplossing krijgen

Doxy.me patient point of view. (Photo: Business Wire)

SALT LAKE CITY--()--Doxy.me, een gratis, veilige telegeneeskunde-oplossing, staat klaar om te voldoen aan de toegenomen vraag naar een eenvoudige, gemakkelijke manier voor zorgverleners om hun patiƫnten op afstand te ontmoeten, en belooft de gezondheidszorgervaring te verbeteren tijdens deze kritieke tijd.

De meeste softwareproducten voor telegeneeskunde vereisen een lange verkoopcyclus, inclusief training, juridische beoordeling en het installeren van software of hardware. Het proces kan weken tot maanden in beslag nemen om op gang te komen. Doxy.me is ontworpen om eenvoudig te installeren en te gebruiken; er zijn geen downloads of apps om te installeren en patiƫnten hoeven geen accounts aan te maken. Het proces is geautomatiseerd, zodat providers snel, zelfs binnen enkele minuten, met telegeneeskunde kunnen beginnen. Deze aanpak betekent dat Doxy.me perfect geschikt is om de dringende vraag naar een telegeneeskundeoplossing tijdens de coronavirusuitbraak aan te kunnen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Liz Savery
Liz@Doxy.me
917-805-4581

Contacts

Liz Savery
Liz@Doxy.me
917-805-4581