Az OpenSesame díjmentes hozzáférést biztosít a koronavírus elleni védekezésre való felkészüléssel és távoli munkavégzéssel kapcsolatos tartalmaihoz

A vállalatok egyre nagyobb része e-learning módszereket alkalmaz a koronavírus terjedésének megállítása és alkalmazottjaik távoli munkavégzésre és távoli képzésre való felkészítése céljára

Portland, Oregon állam, USA--()--Az e-learning (e-oktatás és -tanulás) terén globális innovátorként ismert OpenSesame bejelentette, hogy 2020. május 15-ig korlátlan, díjmentes hozzáférést biztosít a koronavírussal kapcsolatos védekezésre és távoli munkavégzésre felkészítő tartalmaihoz bármely szervezet számára. Az ajánlat kiterjed az összes, a koronavírus-fertőzés és más betegségek megelőzésére szolgáló, valamint a távoli munkavégzést és az alkalmazottak távoli munkavégzésének irányítását oktató, több nyelven elérhető e-tanfolyamra.

"Az OpenSesame-nál arra törekszünk, hogy teljes körű támogatást nyújtsunk ügyfeleinknek és bármely vállalatnak alkalmazottjaik védelméhez és termelékenységük fenntartásához" - nyilatkozta Don Spear, az OpenSesame vezérigazgatója. "A COVID-19 hatásainak napról napra való, exponenciális terjedése, az egyre szélesebb körben bevezetett utazási tilalom és így az oktató által tartott személyes képzés ellehetetlenülése miatt az e-oktatás a legjobb opció a szervezetek számára alkalmazottjaik képzése és védelme céljára."

2020. május 15-ig bármely szervezet díjmentesen hozzáférhet a koronavírus elleni védekezésre felkészítő és a távmunkával kapcsolatos legjobb gyakorlatokat bemutató tanfolyamokhoz és elérhetővé teheti azokat alkalmazottai számára.

További információkért és a kurzusokhoz való díjmentes hozzáférésért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: go.opensesame.com/free-offer.

Amit az OpenSesame-ről tudni kell…

Az OpenSesame segítséget nyújt a világ legtermelékenyebb és legcsodáltabb alkalmazottai fejlesztéséhez. Átfogó, a világ legjobb e-oktatási tartalmait kiadó vállalatok tanfolyamait tartalmazó termékkatalógusunkkal segítséget kínálunk Önnek az összes lépés során, legyen az a megfelelő kurzus megtalálása, az Ön vállalata legfontosabb kompetenciáihoz illeszkedő tanfolyamok összeválogatása, a tanfolyamok és az Ön tanulásszervezési keretrendszerének (LMS [Learning Management System]) összehangolása vagy a felhasználás hatékonyságának és az Ön szervezete oktatási és fejlesztési programjainak javítása. Amellett, hogy maximális rugalmasságot biztosítunk Önnek az OpenSesame kínálatában szereplő számos opcióból való választáshoz, azt is garantáljuk, hogy Ön rendkívül egyszerűen fogja tudni használni és kezelni az Ön által megvásárolt e-learning tanfolyamokat. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: www.opensesame.com.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Diane Haines
OpenSesame