OpenSesame nabízí bezplatný přístup na školení o připravenosti na boj s koronavirem a práci z domova

Firmy se s pomocí e-learningu snaží pomáhat v prevenci šíření koronaviru a připravují své pracovníky na práci a školení z domova

Portland (Oregon)--()--Firma OpenSesame, globální inovátor na poli elektronického vzdělávání (e-learningu), dnes oznámila, že všem organizacím až do 15. května 2020 poskytne neomezený bezplatný přístup ke svým školením zaměřeným na přípravu boje s koronavirem a práci z domova.

"Ve společnosti OpenSesame se snažíme plně podporovat naše zákazníky a všechny firmy, které chrání své zaměstnance a chceme jim pomoci zajistit a udržet produktivitu jejich pracovníků," řekl Don Spear, generální ředitel firmy OpenSesame. "Vzhledem k tomu, jak exponenciálně roste počet případů COVID-19 a množí se zákazy cestování, není již možné vzdělávat se s pomocí klasických školitelů a e-learning je tak pro organizace tou nejlepší příležitostí ke školení a ochraně svých pracovních sil."

Až do 15. května 2020 tak může každá organizace získat zdarma přístup ke kurzům zaměřeným na přípravu na boj s koronavirem a na práci z domova.

Více informací, včetně přístupu ke kurzu, najdete na webových stránkách go.opensesame.com/free-offer.

O společnosti OpenSesame

OpenSesame pomáhá pracovníkům stát se nejproduktivnějšími a nejobdivovanějšími díky skvělým online kurzům. Firma nabízí nejrozsáhlejší katalog e-learningových programů od předních světových vydavatelů a rádi vám pomůžeme najít ty správné kurzy, připravit je na míru vašim konkrétním potřebám a implementovat je do vašich stávajících školících a rozvojových programů (LMS a L&D). Kurzy firmy OpenSesame vynikají nejen snadným a intuitivním ovládáním, ale nabízí také jednoduchou správu a skvělou flexibilitu. Více informací najdete na webových stránkách www.opensesame.com.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Diane Haines
OpenSesame