Nieuw rapport toont aan dat krachtige vaardigheden het voortouw nemen in moderne teambuilding

Het nieuwste Pulse of the Profession In-Depth rapport van het Project Management Institute onderzoekt hoe flexibele, veranderlijke teams het goed zullen doen in The Project Economy

PHILADELPHIA--()--De meest briljante strategieën ter wereld zijn alleen zo sterk als de teams erachter, beweert het nieuwste Pulse of the Profession® In-Depth rapport van Project Management Institute (PMI). Volgens het rapport is meer dan de helft van alle organisaties vanwege ongekende evolutie en complexiteit op de werkplek al bezig met het reorganiseren van hun activiteiten rond projecten – waarbij werkgevers moeten bedenken hoe talent wordt ingezet om problemen op te lossen en werk gedaan te krijgen. De studie, Tomorrow’s Teams Today, onderzoekt hoe de toekomst van werk heeft geleid tot de toekomst van teams, en hoe wendbare, veranderbare teams – geleid door sterke machtsvaardigheden, waaronder samenwerking, empathie en innovatie – zullen gedijen in The Project Economy.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Mary Ortega
Tel: 610-356-4600 x7030
mary.ortega@pmi.org

Contacts

Media:
Mary Ortega
Tel: 610-356-4600 x7030
mary.ortega@pmi.org