Xavier Eyrolles, president van Locapresse, is verheugd de lancering aan te kondigen van Wave Screen Shield

Een innovatief assortiment schermbeschermingsfilms voor mobiele telefoons en tablets, die de blootstelling aan elektromagnetische golven drastisch verminderen

PARIJS--()--Met zijn ervaring als algemeen directeur van de verkoop van Ancilia antistralings-iPhone-hoesjes, met behulp van een gepatenteerde bescherming tegen elektromagnetische golven met de steun van de CNRS, de IETR en de Universiteit van Nantes, kondigt Xavier Eyrolles, President de Locapresse, met trots de lancering aan van een reeks stralingsbeschermingsfilms die aangepast kunnen worden aangepast aan alle modellen smartphones en tablets op de markt.

Deze ultradunne beschermfolie (70 micron) beschermt de gebruiker tegen elektromagnetische golven met behoud van een optimale gesprekskwaliteit. Deze innovatieve film beschermt ook schermen tegen blauwe stralen, een van de belangrijkste oorzaken van vermoeide ogen, UV-stralen en waterspetters, terwijl alle tactiele functies behouden blijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

LOCAPRESSE
Xavier Eyrolles - President
contact@locapresse.com
Tel : +33 9 66920527
www.wavescreenshield.com

Contacts

LOCAPRESSE
Xavier Eyrolles - President
contact@locapresse.com
Tel : +33 9 66920527
www.wavescreenshield.com