Cuvée Systems, Inc.® Breekt door met de IP68 Compact LED-driver en het unieke COB-systeemniveau en garantie op de driver

Luminus biedt garantie voor klanten met een gecombineerde COB en driver

SAN JOSE, Calif.--()--Cuvée Systems kondigde zijn tweede compacte driverfamilie aan, de DR8-serie van LED-drivers met IP68-beoordeling. De waterdichte LED-drivers uit de DR8-serie zijn per direct beschikbaar en zijn ontworpen voor permanente onderdompeling in water tot wel 13 voet diep. Met een lengte van slechts 80 of 86 mm levert de DR8-serie verlichtingsfunctionaliteit voor de zwembaden-, spa’s-, fonteinen- en landschapssectoren door er smooth-, diep dimmen-, afname tot 1%- en flikkeronderdrukkingsfuncties in op te nemen die geschikt zijn voor buitentoepassingen. De drivers uit de DR8-serie hebben een vermogen van 15 W, 23 W, 30 W en 42 W en zijn verkrijgbaar in twee compacte formaten; 80 x 33 x 25 mm en 86 x 33 x 28 mm met vooraf geïnstalleerde waterdichte primaire en secundaire draden.

In combinatie met het uitbrengen van de DR8-serie kondigen Cuvée en Luminus, een toonaangevende COB-fabrikant en -leverancier, een unieke gecombineerde 5-jarige garantie aan die zowel de COB als de LED-driver dekt wanneer ze samen worden gebruikt. Wanneer ze aan elkaar zijn gekoppeld, zijn OEM-armaturen die een goedgekeurde COB/driver-combinatie gebruiken gedekt tegen defecten en storingen van beide onderdelen.

“Klanten moeten erop kunnen vertrouwen dat hun systemen robuust zijn en jarenlang meegaan in het veld”, zegt Ray Chock, CEO van Cuvée Systems. “We hebben onze nieuwe DR8-serie ontworpen om te voldoen aan de strenge IP68-eisen en om in één compact pakket hoge prestaties en betrouwbaarheid te bieden.”

“We zijn zó onder de indruk van de kwaliteit en de compacte afmeting van de drivers van Cuvée dat we bereid zijn de garantie te ondersteunen wanneer ze worden gebruikt met onze nieuwste Gen 4-COB’s of onze dim-tot-warm COB’s,” zei Tom Jory, VP van Illumination bij Luminus. “Onze klanten zijn verheugd dat ze onze COB's zorgeloos kunnen combineren met Cuvée-drivers, vooral in natte projectomgevingen waar verlichting jarenlang betrouwbaar moet werken zonder service.”

De International Electrotechnical Commission (IEC) heeft de norm in 1998 vastgesteld. De beoordelingen, die bekend staan als IP-codes of Ingress Protection Codes, classificeren de mate van bescherming tegen het binnendringen van stof en water. IP68 is de hoogst mogelijke beoordeling in de huidige norm.

Bezoek onze website https://www.luminus.com/resource/warranty-info voor meer informatie over Cuvée Systems, de DR8-serie met compacte waterdichte LED-drivers en de nieuwe gecombineerde garantie van vijf jaar met Luminus.

Over Cuvée Systems

Cuvée Systems heeft als missie de meest innovatieve, krachtige elektronica tot leven te brengen. Onze focus ligt op het combineren van een ontwerp van wereldklasse, de productie van grote volumes en diepgaande toepassingservaring om strakke, betrouwbare, hoogwaardige en krachtige elektronica te creëren voor de verlichtingsindustrie. Cuvée heeft bedrijfspoten in San Jose, CA en Xiamen, China. Hierdoor kan met het talent en de meest geavanceerde technologie van Silicon Valley en door gebruik te maken van de productiekracht en economie van onze in China gevestigde productiefabrieken, het beste van twee werelden bereikt worden. We brengen van-stroom-naar-licht-oplossingen die de volgende generatie verlichtingssystemen mogelijk maken.

Neem voor meer informatie contact op met Ray Chock, CEO van press@cuveesytems.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ray Chock, CEO
press@cuveesytems.com

Contacts

Ray Chock, CEO
press@cuveesytems.com