First Derivatives plc benoemt Kathy Schneider als Global Chief Marketing Officer

Kathy Schneider, Chief Marketing Officer, First Derivatives Plc (Photo: Business Wire)

LONDEN--()--First Derivatives, een wereldwijd software- en adviesbureau, heeft Kathy Schneider aangesteld als Chief Marketing Officer die rechtstreeks rapporteert aan Seamus Keating, Chief Executive Officer van First Derivatives.

Schneider zal wereldwijd verantwoordelijk zijn voor de marketingstrategie van First Derivatives, inclusief merk, vraaggeneratie en communicatie. In deze rol zal ze de wereldwijde go-to-market-aanpak en merkstrategie van het bedrijf aansturen om de groeiambities van First Derivatives te ondersteunen.

“We zijn verheugd Kathy te verwelkomen in het leiderschapsteam van First Derivatives als onze wereldwijde CMO”, zegt Seamus Keating, CEO van First Derivatives. “Kathy heeft gedegen ervaring met het ontwikkelen van wereldwijde marketingstrategieën die hebben bijgedragen aan de groei van zowel gevestigde als opkomende technologiebedrijven. Kathy zal de evolutie van onze merk- en go-to-market-strategie stimuleren terwijl we ons buiten de financiële sector uitbreiden naar andere industrieën waar onze unieke Kx data-analyse software en adviesdiensten kunnen ongeëvenaarde resultaten opleveren. ”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Louise Cunningham
Vice President, Marketing
louise@kx.com
+44 7580 753 918

Contacts

Louise Cunningham
Vice President, Marketing
louise@kx.com
+44 7580 753 918