XPeng kan skilte med 706 km NEDC aksjonsradius, verifisert av MIIT i Kina

Xpeng Motors' 2nd-gen sports sedan P7 (Photo: Business Wire)

GUANGZHOU, Kina--()--Det kinesiske departementet for industri og informasjonsteknologi (MIIT) kom i dag med kunngjøringen om at XPeng P7 intelligente sportssedan har nådd en verifisert aksjonsradius på NEDC 706 km.

MIIT publiserte i dag kunngjøring nummer 329 i rekken av bilfabrikanter og produkter, og sin tredje katalog over anbefalte nye elbiler. XPeng P7 sportssedan har fått verifisert en NEDC aksjonsradius på 706 km. Dette er den lengste rekkevidden blant elbiler som er tilgjengelige i Kina i dag.

Modellen som listes i MIITs kunngjøring er en versjon med bakhjulsdrift, 196 kW maksimal effekt, 390 Nm maksimalt dreiemoment og 12,5 kWt/100 km strømforbruk.

XPeng P7 er utstyrt med den nyeste generasjonen verdensledende prismatiske batteripakke, med en kapasitet på 80,87 kWt og en energitetthet på 170 Wh/kg. Den integrerer elmotor, transmisjon og kontrollsystem i et høyytelses tre-i-ett elektrisk drivsystem. Sammenlignet med tradisjonelle elektriske drivsystemer er denne utformingen mer effektiv, har en mer kompakt oppbygning, lavere vekt, mer ensartet innvendig utforming og større pålitelighet. Volumet av hele det elektriske drivsystemet utgjør bare 18,6 liter, og energitettheten er med 2 kW/kg på bransjeledende nivå. Motorsystemets maksimale ytelse er > 95 % med en NEDC-ytelse større enn 85,5 %, noe som gir lengre batterilevetid og kraftigere ytelse.

Luftmotstandskoeffisienten er også avgjørende for aksjonsradiusen. For P7 vil en reduksjon i luftmotstandskoeffisienten på 0,01 føre til en økning i NEDC aksjonsradius med omtrent 8 km. P7 har sin egen strømlinjeformede profil som er unik for coupeutformingen, med en dukk-ned-forlengelse, delvis skjult vindusvisker, og utvendige speil og hjulfelger med lav luftmotstand. Det nye luftgitteret og det nesten flate chassiset med lav luftmotstand har blitt forbedret for å oppnå en ultralav luftmotstandskoeffisient på 0,236, etter at mer enn 30 optimeringer er implementert.

XPeng P7 har et fremre dobbelt gaffelledd og en bakre femleddet fjæring, og den uavfjærede massen er redusert gjennom optimering av fjæringsmaterialet og fjæringsutformingen. Øvre og nedre bærearm, forhjulstapper og dempegafler i P7 er laget av aluminiumslegering, noe som reduserer vekten signifikant sammenlignet med tradisjonelle støpejernsmaterialer. Bakre svingarmer er laget av stemplede deler som er overlegne i styrke og vekt. iBooster intelligente bremsesystem gir XPeng P7 den beste pedalfølelsen, mer nøyaktig bremsekraft og lengre aksjonsradius – en forutsetning for å oppnå et høyt nivå på automatisk kjørestøtte i framtiden.

XPeng P7 vil bli lansert i og levert til det kinesiske markedet i andre kvartal av 2020.

Følg oss på sosiale medier for å få nyheter om XPeng:
Facebook: https://www.facebook.com/XpengMotorsGlobal/
Twitter: https://twitter.com/XpengMotors
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/xiaopeng-motors/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDw84qg11Stw6RgH7JkG6xQ
Instagram: https://www.instagram.com/xpengmotors/

Den originale kildeteksten for denne meldingen er den offisielle og autoriserte versjonen. Oversettelser leveres bare som et hjelpemiddel og må kontrolleres mot kildeteksten som er den eneste versjonen av teksten som er juridisk bindende.

Contacts

Hvis du ønsker mer informasjon, ta kontakt med Marie Cheung:
E-post: mariecheung@xiaopeng.com
Mobil: (+852) 9750 5170 / (+86) 1550 7577 546

Contacts

Hvis du ønsker mer informasjon, ta kontakt med Marie Cheung:
E-post: mariecheung@xiaopeng.com
Mobil: (+852) 9750 5170 / (+86) 1550 7577 546