Maxon kondigt Cineware by Maxon plug-in voor Unity Technologies aan

Nieuwe plug-in zorgt voor naadloze integratie van Cinema 4D-assets in Unity;
Gratis verkrijgbaar in de Unity Asset Store

FRIEDRICHSDORF, Duitsland--()--Maxon, de ontwikkelaars van professionele 3D-modellering, animatie en rendering software-oplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat het nu een Unity Technologies Verified Solutions Partner is en een plug-in voor Unity distribueert, Cineware door Maxon. De nieuwe plug-in biedt ontwikkelaars en creatieven een naadloze integratie van Cinema 4D-middelen in Unity. Kunstenaars kunnen eenvoudig modellen en animaties maken in Cinema 4D voor gebruik in real-time 3D (RT3D), interactieve 2D-, 3D-, VR- en AR-ervaringen. De invoegtoepassing Cineware by Maxon is gratis verkrijgbaar in de Unity Asset Store.

De plug-in is compatibel met Cinema 4D Release 21, de nieuwste versie van de software en de nieuwste release van Unity, 2019.3. De invoegtoepassing Cineware by Maxon vereist geen licentie van Cinema 4D zolang Cinema 4D-scènes zijn "Opgeslagen voor Cineware". Standaard verschijnen geïmporteerde items ten opzichte van de map met activa of geïmporteerde items. De plug-in ondersteunt ook door de gebruiker gedefinieerde maphiërarchieën.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Vicky Gray-Clark
Ambient PR
408-318-1980/vicky@ambientpr.com

Contacts

Vicky Gray-Clark
Ambient PR
408-318-1980/vicky@ambientpr.com