DXC-technologie noemt Ken Corless als EVP, aanbiedingen en strategische partners

Ken Corless, DXC Executive Vice President, Offerings & Strategic Partners, DXC Technology (Photo: Business Wire)

TYSONS, Va.--()--DXC Technology (NYSE: DXC) heeft vandaag aangekondigd dat Ken Corless is benoemd tot executive vice president, Offerings & Strategic Partners.

Corless, die onlangs diende als chief technology officer (CTO) voor de Cloud Practice van Deloitte, zal rapporteren aan Mike Salvino, de president en chief executive officer van DXC. De benoeming van Corless vertegenwoordigt de achtste toevoeging aan het senior leiderschapsteam van Salvino sinds hij in september vorig jaar CEO werd.

In zijn rol zal Corless toezicht houden op het belangrijkste aanbod van DXC, inclusief Cloud & Platform Services, Security, Analytics, Internet of Things (IoT), Application Services en Enterprise Cloud and Applications. Hij zal ook verantwoordelijk zijn voor relaties met de ecosysteempartners van DXC, waaronder marktleiders in de cloud, bedrijfstoepassingen en software, netwerken en hardware. Corless zal samenwerken met de strategische partners van DXC om samenwerkingsmogelijkheden te identificeren en de business case voor investeringen van zowel DXC als de partners zelf te helpen vaststellen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Rich Adamonis, +1.862.228.3481, radamonis@dxc.com
Shailesh Murali, Investor Relations, +1.703.245.9700, Shailesh.murali@dxc.com

Contacts

Rich Adamonis, +1.862.228.3481, radamonis@dxc.com
Shailesh Murali, Investor Relations, +1.703.245.9700, Shailesh.murali@dxc.com