IGCF Sharjah: Wereldleiders roepen op tot sterkere tweerichtingscommunicatie tussen overheden en mensen

  • 64 wereldwijde beïnvloeders, communicatie-experts en overheidsfunctionarissen brainstormen over manieren om de communicatie tussen overheden en mensen te verbeteren

HH Sheikh Dr Sultan bin Mohamed Al Qasimi, Supreme Council Member and Ruler of Sharjah (Photo: AETOSWire)

SHARJAH, Verenigde Arabische Emiraten--()--De negende editie van het International Government Communication Forum (IGCF 2020) is hier gisteren, woensdag geopend, met de deelname van 64 wereldwijde beïnvloeders, regeringsleiders en communicatie-experts brainstormen over manieren om de overheid te versterken communicatie om positieve sociale verandering teweeg te brengen en duurzame ontwikkelingsdoelen te bereiken. HH Sheikh Dr. Sultan bin Mohamed Al Qasimi, Supreme Council Member en Ruler of Sharjah, benadrukte bij de gelegenheid dat het leveren van ‘communicatie voor het publiek’ centraal stond in het 40-jarige culturele project van Sharjah.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Hussain Almulla, Media Relation Executive, +971563980067
Hussain.AlMulla@SGMB.ae

Contacts

Hussain Almulla, Media Relation Executive, +971563980067
Hussain.AlMulla@SGMB.ae