Andersen Global øger sin tilstedeværelse i Mellemøsten med et firma i Dubai

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global annoncerede en yderligere tilstedeværelse i Dubai via en samarbejdsaftale med Chartered House, et fuldservice-skattefirma, og tilføjede derved bredde til sin ekspansionsstrategi i Mellemøsten.

Chartered House blev grundlagt i 2018 af administrerende partner Anurag Chaturvedi og omfatter næsten 20 skatteeksperter. Organisationen specialiserer sig i en bred vifte af områder, herunder direkte skatter, indirekte skatter, international skattestrukturering, rådgivnings- og overholdelsestjenester samt dannelse og etablering af firmaer for at understøtte globale firmaers vækst i De Forenede Arabiske Emirater.

”Vores firmas kultur fokuserer på forvaltning og tilpasning af vores tilgang for at imødekomme kundernes forventninger,” sagde Anurag. "At samarbejde med Andersen Global vil hjælpe os med at udvide vores servicetilbud, således at vi endnu bedre kan imødekomme de stadig mere komplekse og internationale behov hos vores kunder."

”Chartered House bringer yderligere dybde til Andersen Global som følge af deres virksomhedsevner og erfaring,” sagde Mark Vorsatz, bestyrelsesformand for Andersen Global og administrerende direktør for Andersen. ”De Forenede Arabiske Emirater er et stadig vigtigere marked i regionen, og Anurag og hans medarbejdere leverer uovertrufne løsninger til deres kunder på en sømløs måde.”

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte, uafhængige medlemsfirmaer bestående af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Efter sin oprettelse i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC har Andersen Global nu over 5.000 eksperter globalt og er repræsenteret mere end 167 steder via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700