Dahua Thermal Solution ondersteunt epidemische preventie en bestrijding

Dahua Thermal Solution to Measure Human Body Temperature (Photo: Business Wire)

HANGZHOU, China--()--Het jaar 2020 zal zeker een speciaal jaar worden met de wereldwijde uitbraak van coronavirusziekte 2019 (COVID-19). Tot vandaag heeft de zeer besmettelijke ziekte vele levens weggenomen, vooral in China, Zuid-Korea, Japan en sommige landen in Europa en het Midden-Oosten.

Dahua Technology, een wereldleidende video-centrische slimme IoT-oplossing en serviceprovider, is een vroege deelnemer geweest in de preventie en bestrijding van epidemieën in Azië en heeft zich aangesloten bij de wereldwijde inspanningen om het virus te bestrijden om de impact op de mensheid te minimaliseren. Sinds het verzenden van zijn eerste batch thermische camera’s naar het zwaarst getroffen gebied Wuhan op 24 januari, is Dahua thermal solution ingezet op duizenden locaties in China, waaronder transporthubs, commerciële complexen, banken en andere plaatsen, en sommige zijn onderweg naar meerdere landen in Azië.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Vivid Gu,
Gu_Jun1@dahuatech.com
+86-571-28069750

Contacts

Vivid Gu,
Gu_Jun1@dahuatech.com
+86-571-28069750