Altasciences voegt uitgebreide contractproductie en analytische diensten toe aan haar vroege onderzoeksaanbod

LAVAL, Quebec--()--Altasciences, een middelgrote CRO die gespecialiseerd is in een flexibele, innovatieve aanpak voor het bieden van uitgebreide geneesmiddelenontwikkeling in een vroeg stadium, van selectie van kandidaat-kandidaten tot proof of concept, heeft vandaag aangekondigd dat het Alliance Contract Pharma heeft overgenomen. Deze acquisitie voegt contractproductie en analytische services voor kleine moleculen toe van API tot commercialisatie, inclusief commerciële productie, GMP-magazijnopslag en distributie van klinische benodigdheden, aan het preklinische, klinische en bioanalytische aanbod van Altasciences.

Het overdragen van gegevens, projecten en / of methoden tussen CRO’s of tussen verschillende groepen binnen een multi-service CRO kost tijd, is foutgevoelig en kan leiden tot langere R & D-tijdlijnen. Altasciences gaat deze uitdagingen aan door de integratie van belangrijke strategische toevoegingen, zoals hun preklinische activiteiten in oktober 2018, en nu Alliance Contract Pharma. Klanten die samenwerken met Altasciences bij hun geneesmiddelenontwikkelingsprogramma’s, profiteren van het werken met een volledig geïntegreerde CRO, waardoor snellere, meer proactieve aanpassingen van de tijdlijn en besluitvorming mogelijk zijn om de R & D-efficiëntie te verbeteren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Julie-Ann Cabana
Altasciences
913 304-4505
jcabana@altasciences.com

Contacts

Julie-Ann Cabana
Altasciences
913 304-4505
jcabana@altasciences.com