Innovatie: leidmotief van Louis Chevrolet

One of the Frontenac automatic LC9 version by Louis Chevrolet Swiss Watches (Photo: Louis Chevrolet Swiss Watches)

PORRENTRUY, Zwitserland--()--Louis Chevrolet Swiss Watches, een horlogemerk gevestigd in Porrentruy, Zwitserland, innoveert een reeks horloges, waaronder het nieuwste patent van het merk - de aanvangsdatum - met een onthulling op Kickstarter vanaf 11 maart, gecombineerd met een andere exclusieve wereld: een kalender en datum volledig lichtgevend in het donker.

Breder en helderder zicht
De combinatie van deze innovatieve concepten die als voorbeeld worden gepresenteerd, reconstrueert hoe de datum op het horloge wordt gelezen. Het conventionele dagvenster wordt 360 graden op de wijzerplaat verplaatst en maakt het mogelijk om lichtgevend materiaal op de datumschijf, op de kalendernummers en op de reflector te plaatsen. Dankzij deze innovaties wordt de leesbaarheid van de datum met 50% verhoogd in vergelijking met de standaard op de gebruikte bewegingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press
Florent Bregnard
Communication manager
+ 41 (0)324653808
presse@louischevrolet.ch

Contacts

Press
Florent Bregnard
Communication manager
+ 41 (0)324653808
presse@louischevrolet.ch