Keio Plaza Hotel Tokyo viert de komst van de lente en kersenbloesems met prachtige bloemstukken, verrukkelijke maaltijden en digitale Sakura-kunst

A magnificent large flower arrangement using "Sakura" cherry blossoms will be displayed in the third floor main lobby to provide guests with a ideal location to take commemorative photographs from the beginning of April. (Photo: Business Wire)

TOKYO--()--Keio Plaza Hotel Tokyo (KPH), een van de meest prestigieuze internationale hotels van Japan in Shinjuku, Tokyo, organiseert een speciaal evenement om de komst van de lente en de “Sakura” kersenbloesems te vieren met speciale menu-items bereid in het thema van kersenbloesems door onze chef-koks om te worden geserveerd in onze acht restaurants tussen 1 maart tot 30 april 2020. Naast het bloeien van de kersenbloesem, is de lente ook een druk seizoen voor veel mensen die verschillende evenementen vieren, zoals school ingang en afstuderen, en start van nieuwe banen door afstuderen studenten.

Tijdens dit evenement worden verschillende prachtige bloemkunstarrangementen gemaakt door de gerenommeerde Japanse “Ikebana” bloemschikkingskunstenaar Hiroki Maeno getoond in de lobby op de derde verdieping en de gang op de tweede verdieping van het restaurant. Grote aantallen bezoekers uit het buitenland reizen tijdens het voorjaar naar Japan om de prachtige kersenbloesems te zien. En omdat de kersenbloesems slechts gedurende een korte periode van ongeveer een week in bloei blijven, zijn de speciale voedingsmiddelen en bloemstukken van ons evenement ontworpen om de periode te verlengen waarin gasten kunnen genieten van de kersenbloesems en herdenkingsfoto’s maken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp