Synteract lanceert Rare Disease Institute: een innovatief programma specifiek gericht op zeldzame ziekten

RESEARCH TRIANGLE PARK, N.C.--()--Synteract, een innovatieve CRO die samenwerkt met biotech- en farmaceutische bedrijven om nieuwe geneesmiddelen op de markt te brengen, heeft het Synteract Rare Disease Institute ™ gelanceerd, dat profiteert van de sterke punten en vaardigheden van Synteract bij zeldzame en weesziekten . Het programma omvat lezingen, webinars, interactieve discussies, video’s en vakliteratuur. Het Synteract Rare Disease Institute zal een breed scala aan onderwerpen behandelen, waaronder patiëntperspectieven, bio-ethiek, wettelijke vereisten, klantbetrokkenheid, belangenbehartiging van patiënten en meer.

Derek Ansel, directeur, Rare, Orphan en Pediatrics, die het programma leidt, zegt: “Ik ben heel blij om de oprichting van het Synteract Rare Disease Institute aan te kondigen, speciaal ontworpen voor zeldzame en weesziekten. Ons doel was om een ​​uitgebreid programma voor zeldzame ziekten te bieden dat zich uitstrekt van ziekteaanduidingen, innovatieve toedieningsmodellen tot patiëntperspectieven. Het Synteract Rare Disease Institute geeft onze medewerkers een basis voor de ontwikkeling van zeldzame ziekten en moedigt proactief begrip en verkenning van dit groeiende gebied van klinisch onderzoek aan.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beth Walsh
beth@clearpointagency.com
760-230-2424

Contacts

Beth Walsh
beth@clearpointagency.com
760-230-2424