Velodyne Lidar kondigt verkoopovereenkomst aan met Idriverplus

Idriverplus verhuist naar massaproductie van haar autonome voertuigen voor straatreiniging – uitgerust met Velodyne Lidar-sensoren

Velodyne Lidar, Inc. announced a sales agreement with Idriverplus to provide Puck™ sensors over three years. (Photo: Idriverplus)

SAN JOSE, Californië--()--Velodyne Lidar, Inc. kondigde vandaag een verkoopovereenkomst aan met Idriverplus om Puck ™ -sensoren gedurende drie jaar te leveren. Idriverplus zal Velodyne-lidarsensoren gebruiken bij de massaproductie van haar commerciële autonome voertuigen, waaronder straatvegers, personenauto’s en logistieke voertuigen.

Dit jaar is Idriverplus van plan om in China duizenden eenheden van zijn onbemande, elektrische straatreinigingsvoertuigen, WOXIAOBAI, in gebruik te nemen met elk voertuig uitgerust met twee Puck-sensoren om veiligheid en perceptie te garanderen. Idriverplus-voertuigen worden gebruikt om ziekenhuisgebieden schoon te maken en te desinfecteren als onderdeel van de inspanningen om de coronavirus-epidemie in China te bestrijden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sean Dowdall
Landis Communications Inc. for Velodyne Lidar, Inc.
(415) 286-7121
velodyne@landispr.com

Contacts

Sean Dowdall
Landis Communications Inc. for Velodyne Lidar, Inc.
(415) 286-7121
velodyne@landispr.com