Cyberwrite-onderzoek voor Mastercard toont: cyberaanvallen op lokale Israëlische gemeenten kunnen leiden tot een geaggregeerd 4.5B ILS met schade

TEL AVIV, Israel--()--Cyberwrite heeft, in samenwerking met Mastercard, inzichten gedeeld uit een recent onderzoek naar financiële impact van cyberrisico’s waaruit blijkt dat cyberaanvallen op lokale gemeenten en regionale raden in Israël kunnen leiden tot geaggregeerde schade geschat op 4,5 miljard New Israeli Shekels.

Cyberwrite, een toonaangevend bedrijf voor het modelleren van cyberrisico’s dat gespecialiseerd is in de kwantificering van financiële schade veroorzaakt door cyberaanvallen, heeft zijn technologie gebruikt om open-source-informatie te verzamelen en de cyberrisicogemeenten te modelleren die worden blootgesteld aan het gebruik van de eigen AI-algoritmen. Cyberwrite is onlangs geselecteerd om deel te nemen aan het Start Path, het bekroonde startup engagement-programma van Mastercard en biedt zijn technologie wereldwijd aan bedrijven. De oplossingen en technologie van het bedrijf zijn eenvoudig te gebruiken en bevatten geen integratie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Leslie Kesselring
Kesselring Communications
leslie@kesscomm.com
+1.503.358.1102

Contacts

Leslie Kesselring
Kesselring Communications
leslie@kesscomm.com
+1.503.358.1102