Versterking van positie in de Smart Energy Space, Trilliant verwerft Quadlogic multi-tenant panel en ANSI socket-based meetoplossingen

CONCORD, Ontario--()--Trilliant Networks, een wereldwijde aanbieder van toonaangevende Smart Grid- en Smart City-oplossingen, heeft aangekondigd rechten te hebben verworven op het multi-tenant panel van Quadlogic en op ANSI gebaseerde metingen voor Canada en internationale markten. Met deze acquisitie kan Trilliant zijn leidende positie versterken door op maat gemaakte en turn-key meetservices en oplossingen te bieden aan de Canadese en internationale markt.

Multi-tenant meting meet het elektriciteitsverbruik van individuele suites in gebouwen met meerdere bewoners inclusief appartementen en vergemakkelijkt de verantwoording voor de eigen kosten van elke suite. Een voordeel van het omzetten van bulk- of mastermeterdiensten naar submeterdiensten is dat het elektriciteitsverbruik op precieze intervallen wordt gemeten met de mogelijkheid om gebruiksduurgegevens vast te leggen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Brian Lassiter
brian.lassiter@trilliant.com
+1.984.201.2676

Contacts

Brian Lassiter
brian.lassiter@trilliant.com
+1.984.201.2676