SIAE MICROELETTRONICA verhoogt de E-band technologie tot het uiterste

MILAAN--()--SIAE MICROELETTRONICA, een toonaangevende technologiespecialist op het gebied van backhaul voor mobiele microgolven, kondigt aan dat het met een tier 1 wereldwijde mobiele operator met succes een proof of concept-oplossing heeft ontwikkeld en getest om het bereik van de E-band millimeter-wave radio te vergroten, waardoor de toepasbaarheid in 5G mobiele backhaul wordt uitgebreid.

Met 20 Gbs full-duplex capaciteit bieden de huidige E-Band-systemende hoogste capaciteit met een beperkt afstandsbereik, waardoor hun toepasbaarheid op de stedelijke omgeving wordt beperkt. SIAE MICROELETTRONICA heeft een E-band powerbooster ontwikkeld die met een nieuwe generatie slimme antenne die speciaal is ontworpen voor dit project koppelt en de EIRP naar de maximaal toegestane limiet (85 dBm) brengt zoals ingesteld door ETSI / FCC. Deze oplossing zou zorgen voor een extra hoplengte van 85%, bij dezelfde beschikbaarheid en capaciteit, waardoor de afstand bijna wordt verdubbeld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Fabio Gavioli – Head of Marketing
Contact:  marketing@siaemic.com

Contacts

Media:
Fabio Gavioli – Head of Marketing
Contact:  marketing@siaemic.com