Arima Genomics voltooit Serie A financiering

SAN DIEGO--()--Arima Genomics, Inc., een bedrijf dat zich richt op onderzoekstools om het begrip van de genoomsequentie en -structuur in de richting van hun rol in de gezondheid en ziekte van de mens te versnellen, kondigt aan dat het zijn Series A-financieringsronde heeft voltooid. Agilent Technologies, Inc. (NYSE: A) en Cowin Venture hebben deze ronde geleid, samen met Vectr Ventures en Berkeley Catalyst Fund.

“Agilent investeert in industriepartners om de ontwikkeling van nieuwe technologieën te bevorderen die het tempo van wetenschappelijke ontdekkingen zullen versnellen,” zei Tad Weems, Managing Director van Agilent’s Early Stage Partnership Program. “Arima heeft het potentieel om nieuwe genomische toepassingen te ontgrendelen door de overgang van de gemeenschap te leiden van de focus op alleen sequentie naar sequentie en structuur.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Arima Genomics, Inc.
Siddarth Selvaraj, CEO
sid@arimagenomics.com

Contacts

Arima Genomics, Inc.
Siddarth Selvaraj, CEO
sid@arimagenomics.com