Bioventus erkent 25 jaar bewezen botgenezing van EXOGEN

EXOGEN 25 Years of Bone Healing (Photo: Business Wire)

DURHAM, N.C.--()--Bioventus, een wereldleider in orthobiologische oplossingen, erkent 25 jaar bewezen botgenezing met zijn EXOGEN Ultrasound Bone Healing System. EXOGEN gebruikt low-intensity pulsed ultrasound ( LIPUS) om het natuurlijke botgenezingsproces van het lichaam te stimuleren en fractuurgenezing te bevorderen. Het heeft een genezingspercentage van 86% voor fracturen die niet zelf genezen en biedt 38% snellere genezing van aangegeven verse fracturen.

Sinds de lancering in 1995 is EXOGEN gebruikt om meer dan 1 miljoen patiƫnten wereldwijd te behandelen. Tegenwoordig wordt het voorgeschreven door meer dan 10.000 artsen per jaar en wordt het verkocht in 15 landen. Gesteund door 16 niveau 1-onderzoeken die de veiligheid en werkzaamheid ervan aantonen, wordt EXOGEN op hun gemak slechts 20 minuten per dag door patiƫnten thuis gebruikt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Thomas Hill
919-474-6715
thomas.hill@bioventusglobal.com

Contacts

Thomas Hill
919-474-6715
thomas.hill@bioventusglobal.com