Koncepcja Intelligence Squared stworzona przez Hillstone Networks zadebiutuje na konferencji RSA 2020

Ludzka i sztuczna inteligencja razem dla bezpieczeństwa.

SANTA CLARA, Kalifornia--()--Hillstone Networks, czołowy dostawca rozwiązań w zakresie bezpieczeństwa sieci przedsiębiorstw i zarządzania ryzykiem, zaprezentuje kampanię Intelligence squared na konferencji RSA 2020 w San Francisco. Konferencja RSA jest jednym z najważniejszych wydarzeń przedstawiających najświeższe rozwiązania z dziedziny cyberbezpieczeństwa. Tematem tegorocznej konferencji jest „czynnik ludzki”. Koncepcja „Intelligence squared” („Inteligencja do kwadratu”) opiera się na wizji Hillstone, zgodnie z którą najlepsze efekty daje połączenie sztucznej inteligencji z ludzką inteligencją - określane tutaj jako inteligencja do kwadratu. Jest to czynnik zwiększający potencjał, prowadzący do nieustannego rozwoju, przystosowania i ochrony przedsiębiorstwa. W dniach 24-27 lutego na stoisku 1547 w South Expo odwiedzający będą mieli okazję zobaczyć, w jaki sposób Hillstone wprowadza innowacyjne rozwiązania na styku pomiędzy ludzką a sztuczną inteligencją w zakresie bezpieczeństwa.

Tim Liui, dyrektor techniczny i współzałożyciel Hillstone Networks: „+Intelligence squared+ to wyraz naszych wysiłków podejmowanych na rzecz klientów, których wspieramy w zakresie ochrony ich organizacji przed licznymi i coraz bardziej wyrafinowanymi atakami. Rozwiązania znajdujące się w ofercie Hillstone pozwolą naszym klientom na zwiększenie potencjału ich zabezpieczeń i ochrony. Z niecierpliwością oczekujemy na możliwość zaprezentowania uczestnikom konferencji RSA najnowszych osiągnięć, które znalazły zastosowanie w pakiecie rozwiązań Hillstone”.

Nasi eksperci wyjaśnią, w jaki sposób Hillstone zapewnia przedsiębiorstwom ochronę, począwszy od architektury rozproszonych zasobów (Edge) po technologię chmury. W ramach prezentacji i demonstracji na stoisku przedstawione zostaną rozwiązania w zakresie bezpieczeństwa sieciowego przedsiębiorstw i zarządzania ryzykiem, obejmujące następujące inicjatywy:

Spółka Hillstone została ostatnio wyróżniona przez klientów w rankingu 2020 Gartner Peer Insights Customers’ Choice for Network Firewalls. „Chwielibyśmy podziękować naszym klientom i Gartner za to wyróżnienie” - powiedział Tim. - Nasz zespół jest z niego niezmiernie dumny, ponieważ opinie klientów nieustannie kształtują nasze produkty i usługi”.

Hillstone Network

Rozwiązania w zakresie bezpieczeństwa sieciowego dla przedsiębiorstw i zarządzania ryzykiem proponowane przez Hillstone Networks obejmują aspekty widoczności, inteligentnych danych i zabezpieczeń, które sprawiają, że przedsiębiorstwa są w stanie kompleksowo rozpoznawać i rozumieć zagrożenia cybernetyczne i podejmować natychmiastowe działania, by im zapobiec. Produkty i usługi Hillstone, uznane przez czołowych analityków oraz cieszące się zaufaniem przedsiębiorstwa o zasięgu globalnym, obejmują kompleksowe rozwiązania dla firm, począwszy od architektury rozproszonych zasobów Edge po technologię chmury, tym samym zmniejszając całkowity koszt nabycia i eksploatacji technologii. Więcej informacji znajduje się na stronie www.hillstonenet.com.

Hillstone Networks
Zeyao Hu