Bioauxilium introduceert THUNDER ™, een nieuwe generatie TR ‑ FRET assaysets voor celsignalering

THUNDER ™ testkits zijn de eerste echte, kosteneffectieve alternatieven voor ELISA’s en andere gepatenteerde TR ‑FRET op basis van testtechnologieën waarmee onderzoekers wereldwijd betrouwbare gegevens sneller kunnen genereren

MONTREAL--()--Bioauxilium Research Inc., een Canadese biotech gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van tijdopgeloste Förster resonantie-energieoverdracht (TR ‑FRET) assaykits van wereldklasse, kondigde vandaag de lancering aan van zijn eigen no-wash THUNDER ™ TR ‑FRET cellulair platform met de introductie van 68 nieuwe assaysets voor celsignalering. Deze hoogwaardige, volledig gevalideerde maar betaalbare op cellen gebaseerde kinasekits zijn ontworpen om de eenvoudige, snelle en gevoelige semi-kwantitatieve detectie van specifieke intracellulaire gefosforyleerde en / of totale eiwitten in cellysaten mogelijk te maken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jaime Padros, President 
514-312-9033 ext. 101 
jaime.padros@bioauxilium.com

Contacts

Jaime Padros, President 
514-312-9033 ext. 101 
jaime.padros@bioauxilium.com