Intercell stelt studenten en universiteiten in staat Education 4.0 te stimuleren

Download

Loading media player...

Introducing: Intercell - Virtual Mentor Network

NEW YORK & GURGAON, India--()--Enkele jaren geleden kondigde World Economic Forum de Fourth Industrial Revolution Industry 4.0 aan. Gezien de aard en de ontwrichtende technologieën die ervoor zullen zorgen, staat er veel op het spel voor studenten en jonge professionals, want het zal hun leven en de toekomst van banen beïnvloeden.

Met snel veranderende technologieën lijkt het gevecht tussen taken uitgevoerd door mensen en taken uitgevoerd door machines snel hun hoogtepunt te bereiken, maar er is licht aan het einde van de tunnel. Er komen allemaal nieuwe banen bij, banen die meer waarde hechten aan menselijke vaardigheden en EQ worden aan de orde van de dag. Daarom is het van vitaal belang voor het onderwijssysteem om betere menselijke competentie te produceren om ML & AI te stimuleren. Er is geen optie meer, Education heeft een metamorfose ondergaan om zich snel aan te passen aan een nieuwe avatar – Education 4.0.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kanika Goyal
info@intercellworld.com

Contacts

Kanika Goyal
info@intercellworld.com