A Mary Kay Inc. bejelentette, hogy Monique Coleman színésznő és aktivista lett a cég Pink Changing Lives elnevezésű programjának legelső kitüntetettje

Download

Loading media player...

Monique Coleman Mary Kay Inc. Pink Changing Lives Honoree.

DALLAS--()--A nők szerepvállalásának globális támogatása terén régóta vezető szerepet játszó Mary Kay Inc. büszkén jelenti be, hogy Monique Coleman lett a márka Pink Changing Lives (A rózsaszín megváltoztatja az életed) elnevezésű programjának legelső kitüntetettje. A Pink Changing Lives - a Mary Kay globális programja, mely a nők és lányok életét jobbá tévő egyének és szervezetek tevékenységének támogatását és elismerését célozza - ezidáig több mint 2000 szervezettel együttműködve több mint három millió nőnek és családjuknak nyújtott segítséget, és mintegy 15 millió USA dollár összegben biztosított adományokat.

A Mary Kay által a nők szerepvállalásának elősegítése céljából indított Pink Changing Lives program olyan szervezeteknek nyújt adományokat, amelyeknek fő tevékenysége a rákkutatás támogatása, az éhezés felszámolása, a családi erőszak elől menekülők védelme, a közösségi életterek szépítése és a nők és lányok szerepvállalásának elősegítését célzó különféle egyéb programok végrehajtása. 2020-ban a Mary Kay létrehozta a Pink Changing Lives elnevezésű programot, azzal a céllal, hogy szerte a világon elismerésben részesítse azokat a nagy befolyással bíró nőket, akiknek tevékenysége nyomán jobbá lesz a világ és az emberek élete.

Mielőtt Monique Coleman először bújt Taylor McKessie bőrébe a Disney High School Musical (Szerelmes hangjegyek) című filméjében, ő is egy volt azok közül az átlagos fiatal lányok közül, akik - hasonlóan számos kortársukhoz - arról álmodtak, hogy megváltoztatják a világot. Coleman a fiatalok társadalmi és gazdasági jóllétének javításáért küzdő aktivista, akit 2010-ben elsőként nevezett ki az Egyesült Nemzetek Szervezete az Ifjúság Bajnokának (Youth Champion). Az Ifjúság Bajnokaként Coleman azokra a súlyos problémákra és kihívásokra igyekezett felhívni a figyelmet, amelyekkel a fiatal nők szerte a világon szembesülnek, ideértve a szegénységet, a családon belüli erőszakot, a szexuális bántalmazást és a tanulási lehetőségek hiányát.

"A világ lakosságának mintegy 16 százaléka a 15 és 24 év közti korosztályba tartozik*" - magyarázta Sheryl Adkins-Green, a Mary Kay marketing vezetője. "Amikor Pink Changing Lives programunk legelső kitüntetettjét kiválasztottuk, olyan személyt kerestünk, aki szószólója tud lenni ennek a körülbelül 1,2 milliárd főt számláló, igen gyakran alulképviselt csoportnak - és közülük is főként a tinédzsereknek. Az úttörő szerepet játszó Coleman kisasszony, az ifjúság fáradhatatlan szószólója tökéletes jelölt ennek a küldetésnek a betöltésére."

Az évek során Monique Coleman számos különféle jótékonysági szervezetet és programot támogatott, ideértve a Thirst Projectet, a She's The Firstöt, a Global Kids-et, a Lollipop Theatert, a Better Youth-t, a WeDay-t, a Playworks-öt, az Allstate Alapítványt és az Egyesült Nemzetek Szervezetének Girl Up elnevezésű kampányát - hogy csak néhányat említsünk. Az ENSZ Ifjúság Bajnokaként folytatott tevékenysége keretében saját kezdeményezéseként egy 24 országra kiterjedő körutat is tett, melynek során arra buzdította az embereket, hogy lépjenek fel a manapság a fiatalok számára a legsúlyosabb kihívásokat jelentő problémák megoldása érdekében.

"A mai fiatal lányok, különösen azok, akik az alapellátások nagy részét nélkülöző közösségekben élnek, példa nélkül álló kihívásokkal szembesülnek, de ugyanakkor páratlan lehetőségek is kínálkoznak számukra" - fejtette ki Coleman. "Úgy érzem, a legfontosabb tevékenységem az, amit mások segítése érdekében végzek, ezért nagy megtiszteltetés számomra, hogy a Mary Kay Pink Changing Lives programjának első kitüntetettje lettem. Remélem, hogy az olyan szervezetek, mint amilyen a Mary Kay is, továbbra is támogatják a fiatal lányokat szerte a világon abban, hogy kibontakoztathassák képességeiket, és ezáltal jobbá tehessék jövőjüket."

Amit a Mary Kay-ről tudni kell…

Több mint 55 évvel ezelőtt Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, három cél teljesítését tűzte ki az általa létrehozott szépségápolási cég elé: biztosítson ígéretes lehetőségeket a nők számára, gyártson ellenállhatatlan termékeket és tegye jobbá a világot. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatások és innovatív bőrápolási, dekorkozmetikai és táplálékkiegészítő termékek és illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay elkötelezett a nők és családjuk szerepvállalásának támogatása iránt, és ennek érdekében szerte a világon együttműködik különféle szervezetekkel, főként olyan területekre összpontosítva erőfeszítéseit, mint a rákkutatás, a családon belüli erőszak áldozatainak védelme, valamint a közösségi életterek szépítése és a gyermekek támogatása álmaik elérésében. Mary Kay Ash eredeti elképzelése továbbra is fényesen ragyogó vezércsillag számunkra - és ennek az elképzelésnek a megvalósításához minden egyes eladott rúzs egy lépéssel közelebb juttatja cégünket. További információkért látogasson el honlapunkra a következő internetes címen: MaryKay.com.

*Forrás: United Nations - Department of Economic and Social Affairs - Population Division. 2019

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com

Contacts

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com