Dwise verbetert geotargeting met de locatiegebaseerde technologie van Digital Element

Gespecialiseerd mediabureau selecteert toonaangevende IP-geolocatietechnologie om de nauwkeurigheid van advertentietargeting te vergroten

LONDEN--()--Digital Element, de wereldwijde aanbieder van IP-geolocatiegegevens en -diensten, heeft vandaag aangekondigd dat de in Stockholm gevestigde digitale reclamespecialist, Dwise, zijn NetAcuity-technologie heeft gekozen om de advertentietargeting voor zijn klanten te verbeteren.

Dwise richt zich primair op programmatische media om merken te helpen hun doelgroepen te bereiken. Door de technologie van Digital Element te integreren, is het bedrijf in staat om potentiële klanten nauwkeurig te lokaliseren voor zijn klanten – wat leidt tot groter campagnesucces en een verhoogd rendement op de investering. De technologie werkt door sleutel-ID’s te volgen wanneer een website wordt bezocht. Het kan het land van de bezoeker, het verbindingstype (bedraad of mobiel) en de internet service provider (ISP) identificeren – en dit alles terwijl de anonimiteit van de gebruiker wordt beschermd. Het kan worden gebruikt om stand-alone geotargeting te vergemakkelijken en door deze informatie te combineren met andere gegevens – zoals leeftijd, geslacht en aankoopgeschiedenis – kunnen doelgroepprofielen met precisie worden gedefinieerd op basis van de behoeften van de klant.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Naomi Whittome
naomi.whittome@digitalelementpr.com
Tel: +44 (0)203 642 1124

Contacts

Naomi Whittome
naomi.whittome@digitalelementpr.com
Tel: +44 (0)203 642 1124