A Mary Kay részt vesz a 2020-as Generational Dermatology szimpóziumon Palm Springs-ben

Dr. Lucy Gildea, Chief Scientific Officer of Mary Kay Inc. (Photo: Mary Kay Inc.)

Dallas--()--A világ egyik leginnovatívabb globális szépségápolási vállalatának számító Mary Kay a szépségápolási és tudományos közösségek támogatása iránti, több évtizedre visszanyúló kötelezettsége jegyében nemrégiben a február 14-e és 16-a közt Palm Springs-ben megrendezett 2020. évi Generational Dermatology szimpózium (2020 Generational Dermatology Palm Springs Symposium) szponzorálását vállalta.

A Dr. Wendy E. Roberts által alapított Generational Dermatology több évtizedes tapasztalatok és tudásanyag (ideértve az általános dermatológiai, a bőrsebészeti és az esztétikai bőrgyógyászati ismereteket is) alapján közelíti meg a bőr öregedésének témakörét. Ez a szimpózium minden bőrgyógyász és egyéb, kapcsolódó alapvető gyógyászati területeken dolgozó szakember számára kínál hasznos információkat, függetlenül attól, hogy szakmai pályafutásuk mely szakaszában vannak éppen. A résztvevők kiemelkedő orvosokkal és kulcsfontosságú véleményvezérekkel találkozhatnak a rendezvényen, amelynek Rancho Mirage-ban az Omni Rancho Las Palmas üdülőtelep szolgál helyszínéül.

"A tudományos alapokon nyugvó bőrápolás iránti elkötelezettségünk nem merül ki abban, hogy folyamatosan dolgozunk új Mary Kay termékek kifejlesztésén" - magyarázta Dr. Lucy Gildea, a Mary Kay tudományos vezetője. "Az olyan rendezvényeken való részvételünk, mint amilyen a Generational Dermatology szimpózium is, alkalmat ad számunkra, hogy megosszuk innovatív megoldásainkat a bőrgyógyász szakma képviselőivel és tájékozódjunk a legújabb felfedezésekről, illetve hogy hozzájáruljunk a bőr egészségének biztosítását célzó tudományos tevékenységek előreviteléhez. Ez a szimpózium azért is különleges esemény számunkra, mert bőrgyógyász kollégáinknak egész pályafutásuk során hasznos támogatást biztosít."

A Mary Kay által végzett kutatás és fejlesztés elsősorban olyan új trendek és technológiák felfedezésére irányul, amelyek lehetővé teszik, hogy a vállalat a fogyasztók számára egyedülálló előnyöket biztosító, ellenállhatatlan termékeket hozzon létre. A Dr. Lucy Gildea által vezetett kutató és fejlesztő csapatot különféle tudományágakban (bőrélettan, sejtbiológia, kémia, biokémia, stb.) doktori címmel vagy egyéb magas tudományos fokozatú diplomával rendelkező neves tudósok alkotják.

A Generational Dermatology a legutóbbi azok közt a tudományos és oktatói közösségek számára megrendezett események közt, amelyeket a Mary Kay 2020-ban szponzorként támogatott a márkának a bőr egészségét célzó kutatások és termékfejlesztés iránti hagyományos elkötelezettsége jegyében. A Mary Kay minden évben több százezer tudományos vizsgálat keretében teszteli termékeit és termékösszetevőit annak biztosítása érdekében, hogy azok megfeleljenek a legmagasabb biztonsági, minőségi és teljesítményre vonatkozó követelményeknek. A Mary Kay globális portfóliójában több mint 1500 termék-, technológiai és csomagolási szabadalom szerepel. 2018-ban a vállalat bejelentette, hogy megnyitott egy több mint 100 millió USA dolláros beruházással létrehozott új, csúcstechnológiákat alkalmazó gyártó és kutató/fejlesztő létesítményt a Texas állambeli Lewisville városában.

Több mint 55 évvel ezelőtt Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, három cél teljesítését tűzte ki az általa létrehozott szépségápolási cég elé: biztosítson ígéretes lehetőségeket a nők számára, gyártson ellenállhatatlan termékeket és tegye jobbá a világot. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatások és innovatív bőrápolási, dekorkozmetikai és táplálékkiegészítő termékek és illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay elkötelezett a nők és családjuk szerepvállalásának támogatása iránt, és ennek érdekében szerte a világon együttműködik különféle szervezetekkel, főként olyan területekre összpontosítva erőfeszítéseit, mint a rákkutatási, valamint a családon belüli erőszak áldozatainak védelme, a közösségi életterek szépítése és a gyermekek támogatása álmaik elérésében. Mary Kay Ash eredeti elképzelése továbbra is fényesen ragyogó vezércsillag számunkra - és ennek az elképzelésnek a megvalósításához minden egyes eladott rúzs egy lépéssel közelebb juttatja cégünket. További információkért látogasson el honlapunkra a következő internetes címen: MaryKay.com.

Contacts

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or  media@mkcorp.com

Contacts

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or  media@mkcorp.com