P.I. Works Automates Telefónica UK’s 5G Network for Ultimate Customer Experience

PI. Works automatiseert het 5G-netwerk van Telefónica UK voor ultieme krantenervaring

LONDEN--()--P.I. Works, de toonaangevende leverancier van AI Based Automated Network-oplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat zijn in de praktijk bewezen 5G Centralized SON- en 5G Performance Management-oplossingen met succes zijn geïmplementeerd in het netwerk van Telefónica UK.

Dit project is een uitbreiding van de bestaande samenwerking van de twee organisaties op het gebied van netwerkautomatisering, die begon in 2017. Na de landelijke inzet van P.I. Works ’Centralized SON op de 2G-, 3G- en 4G-netwerken van Telefónica UK, de bedrijven zijn overeengekomen hun partnerschap uit te breiden met de inzet van P.I. Works 5G- netwerk automatiseringsoplossingen. Dit is een belangrijke stap in de richting van de toewijding van Telefónica UK om Zero-Touch en Customer-Centric Network Operations te realiseren.

https://pi.works/O2-5G

---

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media, P.I. Works, Melih Murat, marketing@piworks.net

Contacts

Media, P.I. Works, Melih Murat, marketing@piworks.net