Oasis is trots op de beschikbaarheid van HELIOS 5G, de nieuwste versie van het beveiligde UICC Operating System

Het Helios 5G Operating System is ontwikkeld volgens de GSMA 3GPP R15-standaard en is nu beschikbaar voor testen door MNO’s, IoT-serviceproviders en OEM’s.

PARIJS--()--HELIOS 5G stelt verbeterde beveiligingsmogelijkheden voor om kritieke communicatiediensten te beveiligen en actief te reageren op de grotere reeks mogelijke bedreigingen die verband houden met de grotere verscheidenheid aan actoren en typen apparaten die op de vijfde generatie mobiele netwerken worden verwacht.
Onder de vele verbeteringen die door hetOasis R&D teamzijn geïmplementeerd, introduceert HELIOS 5G nieuwe functies waarmee een apparaat kan worden geverifieerd bij het 5G-netwerk met verhoogde beveiliging en privacy van communicatie. De netwerkverificatie van Helios 5G is aanzienlijk sterker, dankzij langere cryptosleutels en een geavanceerd algoritme. Bovendien profiteert het HELIOS OS van een krachtige codering aan boord, inclusief een SUCI-calculator. Het anonimiseert de identiteit van de abonnee, waardoor volledige privacy van de abonnee wordt gegarandeerd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press:
Elodie CLEMENT
communication@oasis-smartsim.com
+33 625 362 802

Contacts

Press:
Elodie CLEMENT
communication@oasis-smartsim.com
+33 625 362 802