NEC en Mavenir werken samen om 5G Open vRAN-oplossing te leveren

TOKYO & RICHARDSON, Texas--()--NEC Corporation (NEC), een leider in de integratie van IT- en netwerktechnologieën, en Mavenir, de enige end-to-end cloud-native 4G / 5G-netwerksoftwareprovider voor communicatie Service Providers (CSP’s) hebben een samenwerking aangekondigd om een 5G Open gevirtualiseerde RAN (vRAN) -oplossing te leveren aan de Japanse zakelijke markt. Dit zal lokale / particuliere 5G-netwerkkansen bieden voor ondernemingen, regionale autoriteiten en andere organisaties.

In het kader van deze samenwerking zullen NEC en Mavenir gezamenlijk werken aan 5G Open vRAN en Local 5G bedrijfsontwikkelingen en een eenvoudig en kostenefficiënt ecosysteem in de markt tot stand brengen. De samenwerking brengt de expertise van NEC op het gebied van IT, netwerk- en systeemintegratie en de in de praktijk bewezen cloud-native netwerktechnologie van Mavenir samen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is

Contacts

Mavenir: Maryvonne Tubb
Mavenir
PR@mavenir.com
+81-3-3798-6511

NEC: Joseph Jasper
NEC Corporation
j-jasper@nec.com

Contacts

Mavenir: Maryvonne Tubb
Mavenir
PR@mavenir.com
+81-3-3798-6511

NEC: Joseph Jasper
NEC Corporation
j-jasper@nec.com