Edwards lanceert nieuwe compacte droge vacuümpomp met de hoogste pompdichtheid op de markt

Edwards nieuwe nXRi krachtige compacte droge pomp is de perfecte vacuümoplossing voor een scala aan toepassingen vanwege de compacte afmetingen en het lage vermogen, betrouwbare prestaties en lagere kosten.

Edward nXRi Compact Dry Vacuum Pump (Photo: Business Wire)

BURGESS HILL, Engeland--()--Edwards lanceert de nieuwe nXRi krachtige compacte droge pomp, met lager ingangsvermogen en onderhoudsvrij, wat echte prestatieverbeteringen en kostenvoordelen oplevert voor een hele reeks toepassingen. De eerste varianten bieden een pompsnelheid van 60 en 90 m3h-1, vier keer meer pompsnelheid dan een droge pomp van vergelijkbare grootte.

De compacte afmetingen en hoogte van de Edwards nXRi droge pomp zijn ontworpen met het oog op maat en passen gemakkelijk onder een werkblad, waardoor waardevolle ruimte in het laboratorium wordt bespaard; en minder dan 30 kg biedt een zeer mobiele vacuümpomp voor het veranderen van werkstromen en omgevingen. De pomp is tot vijf jaar lang onderhoudsvrij, zonder tipafdichting of olieverversing, voor maximale uptime en lagere onderhoudskosten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Debbie Thompson, Communications Manager, Edwards
Phone: +44 (0) 1293 528 844
Email: debbie.thompson@edwardsvacuum.com

Contacts

Debbie Thompson, Communications Manager, Edwards
Phone: +44 (0) 1293 528 844
Email: debbie.thompson@edwardsvacuum.com