ZEDRA breidt Centraal Oost-Europa en bedrijfsdiensten uit met acquisitie in Polen.

LONDEN--()--Snelgroeiend en acquisitief ZEDRA heeft zijn nieuwste overname aangekondigd, dit keer in Polen. ZEDRA neemt Awans Corporate Services over, één van de oudste specialisten op het gebied van zakelijke dienstverlening, die al meer dan 20 jaar boekhoud- en administratiediensten aanbiedt aan lokale bedrijven, ondernemingen en particulieren. Deze nieuwe acquisitie volgt op deals in Singapore, Isle of Man, Zwitserland en deScandinavische markten die in 2019 zijn ondertekend en aangekondigd.

Met een focus op lokale ondernemers en middelgrote bedrijven is Awans Corporate Services een toonaangevende leverancier van boekhoud-, human resources- en loonbeheerdiensten aan bedrijven in Polen. Het bedrijf biedt ook traditionele zakelijke diensten, waaronder oprichtingen, cash management en bedrijfsadvies.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media enquiries
Guy Stephenson
Nacelle Limited
Tel: +44 (0)20 8333 9125
Guy Stephenson: gstephenson@nacelle.co.uk

Contacts

Media enquiries
Guy Stephenson
Nacelle Limited
Tel: +44 (0)20 8333 9125
Guy Stephenson: gstephenson@nacelle.co.uk