GSMA-update voor coronavirus

GSMA en partners verbeteren maatregelen voor deelnemers en exposanten die MWC Barcelona 2020 bijwonen op basis van de meest recente informatie

LONDON--()--De GSMA weet dat het coronavirus voor verstoring heeft gezorgd, met name voor exposanten en bezoekers van over de hele wereld, waaronder de 5-6.000 (5-6%) die historisch uit China aanwezig zijn geweest. Onze sympathie gaat uit naar alle getroffenen. We zijn dankbaar voor de preventieve maatregelen die onze Chinese exposanten hebben getroffen, met name ZTE en Huawei. Vandaag gaat de GSMA vooruit zoals gepland en zal MWC Barcelona op 24-27 februari 2020 ontvangen. Hoewel de GSMA bevestigt dat sommige grote exposanten hebben besloten om dit jaar niet naar de show te komen, terwijl anderen nog de volgende stappen overwegen, blijven we meer dan 2.800 exposanten sterk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Isobel Moseley
GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com

Contacts

Isobel Moseley
GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com