Wereldmarktleider Fiat Chrysler Automobiles kiest IDEMIA’s connectiviteits-oplossingen om de connected vehicle-ervaring te verbeteren

Aangedreven door IDEMIA’s GSMA-compatibele connectiviteitsoplossingen, zal Fiat Chrysler Automobiles (FCA) zijn verbonden ecosysteem verbeteren, waardoor rijden veiliger en gemakkelijker dan ooit wordt.

(Photo: Business Wire)

COURBEVOIE, Frankrijk--()--FCA tilt zijn vooruitstrevende wereldwijde telematicaprogramma naar een hoger niveau met de integratie van IDEMIA’s eSIM (DAKOTA) en Subscription Manager-platform (Smart Connect). Deze baanbrekende services, die al operationeel zijn, stellen FCA elke dag in staat de voertuigactiviteiten te optimaliseren.

De DAKOTA eSIM wordt rechtstreeks ingebed in nieuwe FCA-voertuigmodellen die in meerdere regio’s worden geïntroduceerd. In combinatie met Smart Connect biedt deze oplossing de automaker de flexibiliteit om dynamisch de beste connectiviteitsprovider te kiezen gedurende de hele levensduur van het voertuig op wereldwijde schaal.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press
PR Agency: Havas Paris
Irina Pungaru
+33 6 13 02 34 76
idemia@havas.com

Contacts

Press
PR Agency: Havas Paris
Irina Pungaru
+33 6 13 02 34 76
idemia@havas.com