Japanse NEDO en Panasonic behalen ‘s werelds hoogste conversie-efficiëntie van 16,09% voor grootste zonnecelmodule met Perovskite per gebied

– Dit maakt hoogrenderende zonnecellenergieopwekking mogelijk op plaatsen die voorheen moeilijk te installeren waren –

Perovskite module with the world's highest conversion efficiency among that of the same size (Photo: Business Wire)

KAWASAKI, Japan & OSAKA, Japan--()--Panasonic Corporation heeft ‘s werelds hoogste energieconversie-efficiëntie van 16,09% bereikt voor een perovskite zonnepaneel (openingsoppervlak 802 cm2: 30 cm lang x 30 cm breed x 2 mm dik) door ontwikkeling van lichtgewichttechnologie met behulp van een glassubstraat en een coatingmethode met een groot oppervlak op basis van inkjetprinten. Dit werd uitgevoerd als onderdeel van het project van de New Energy and Industrial Technology Development Organisation (NEDO), die werkt aan de “Ontwikkeling van technologieën om de kosten voor energieopwekking te verminderen voor hoogwaardige en betrouwbare fotovoltaïsche energieopwekking” ter bevordering van de brede acceptatie van zonne-energieopwekking.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

NEDO New Energy Technology Department
Contact Person: H.Tamai, T.Sato
Tel: +81-44-520-5277

Contacts

NEDO New Energy Technology Department
Contact Person: H.Tamai, T.Sato
Tel: +81-44-520-5277